Kako skupiti novac za iznenadno putovanje?

Gotovo svi volimo da putujemo. Ipak, nemaju svi podjednaka sredstva i mogućnosti za putovanja. Obično se upućujemo na jedno putovanje godišnje, za koje štedimo na načine koji ni nama nisu jasni, i trudimo se da taj odmor bude savršen. Ipak, postoji mnogo načina kako zaraditi nešto više novca, i pametno ga uštedeti za putovanje. Jedno od rešenja nam stoji već dugo pred nosem! Evo kako skupiti novac za putovanje tj. obezbediti taj dodatni prihod i ekstra zaradu koja nam uvek nedostaje. Daleke egzotične destinacije čekaju na vas.

Naravno, uvek se može početi od bližih destinacija, za koje je jesenje putovanje savršeno, a gde se čak može i uštedeti na putovanju. Naravno to su evropske metropole, a kako je sezona jesenjih putovanja već uveliko počela, evo kako zaraditi novac i prirediti sebi jedan iznanadan i nezaboravan put.

Vredne stvari koje nam stoje po fiokama i ćoškovima

Činjenica je da svi imamo mnogo toga nepotrebnog nagomilanog, da li po fiokama stola, da li u nekom ćošku ili na dnu natrpanog ormana. Mnoge od tih stvari su vrednije nego što ste svesni, i čak iako vama deluju nepotrebno, neko ih gotovo sigurno traži, te vam mogu poslužiti kao izvor zarade ako ih prodate. To su obično sve one stvari koje ste dobili na poklon, a koje vam ili nisu potrebne ili ih ne želite:

  • knjiga koju ste tri puta počeli da čitate, ali vam jednostavno ne leži i zauzima prostor na polici sa ostalim omiljenim knjigama;
  • mobilni telefon koji nije baš najbolje radio i stoji u kutiji otkad ste kupili novi;
  • servis za ručavanje dobijen kao svadbeni poklon pre više od 10 godina, koji nažalost stoji neotvoren u ormaru od dana svadbe. Ako nešto nije po vašem ukusu, to je prosto tako.
  • Igračke koje je Vaše dete možda preraslo, ili prosto ne voli da se igra.

Sve su to stvari koje sigurno možete prodati preko Interneta, jer potražnja postoji, a niste je ni svesni. Ne bi li bilo interesantno da skupoceni servis za ručavanje koji sigurno nikada nećete upotrebiti u životu obezbedi novu nezaboravnu uspomenu sa putovanja? Bilo da se odlučite za put u Evropi, egzotične destinacije ili je ‘pak izbor Grčka. Prodaja preko Interneta itekako može popuniti budžet i omogućiti odlazak na odmor.

Fotkajte stvar i prodajte uz LimundoGrad?

Kada ste već rešili da pođete u lov na sve nepotrebne stvari koje skupljaju prašinu, budite odlučni i odmah fotografišite stvari koje želite da prodate. Nakon što ste ih uslikali, sve što je potrebno jeste da odaberete svoj način prodaje preko Interneta. Definitivna preporuka bi bio neki sajt iz LimundoGrad grupacije, gde uvek možete naći kupca za sebe.

Lična iskustva govore najviše, pa znamo da je ovo veoma lak način za skupljanje novca za putovanje, pri čemu pored toga vrlo lako možete obezbediti opremu za put. 

Koliko puta ste taman isplanirali svoje putovanje i u poslednjem trenutku shvatili da nemate neku osnovnu stvar kao što je recimo kofer, putna torba, navigacija za automobil, jesenja odeća, obuća ili bilo koji drugi neophodni detalj za određeno putovanje? Ne samo što možete zaraditi novac da kupite sve ove stvari, sigurno postoje i oni komadi odeće koje ne želite više da nosite, pa ih takođe možete prodati preko Interneta, i popuniti budžet za novu garderobu.

Izaberite vrstu online prodaje prema svojim potrebama

Ukoliko ste takmičarskog duha i želite da pokrenete aukciju na kojoj će se kupci nadmetati za najbolje cene proizvoda koji nudite, savetujemo da prodate svoje nepotrebne stvari na Limundu. Na ovaj način će kupci formirati cenu, u zavisnosti od interesovanja i aktuelnosti predmeta koji prodajete.

Ipak, ako već znate za koju cenu želite da prodate svoje stvari, onda je Kupindo i kupovina po fiksnim cenama pravi izbor za vas, i put do novca za ludo putovanje.

Takođe, postoje opcije i za sve one koji žele da naprave brzu zaradu unovčavanjem sopstvenog znanja i zanata, ili ‘pak iznajmljivanjem nekretnine koji nikako da oglasite već dugo vremena. Za takve potrebe dobar izbor može biti Oglasindo.

Zato je savet da besplatno otvorite svoj LimundoGrad nalog, te da počnete da prodajte nepotrebne stvari kako biste obezbedili sebi i svojoj porodici putovanje, ili ‘pak nešto luksuzniji odmor.

Autor: putujsigurno | Objavljeno: 23.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.