Najčudnije stvari koje su gosti hotela ostavljali za sobom

Travelodge, kao najveći lanac ugostiteljskih objekata u Ujedinjenom Kraljevstvu, zaista ima da ispriča po koju interesantnu priču o tome šta su radili gosti u hotelu, ko je sve dolazio, kako se ponašao ali ono što je interesantnije još, šta su gosti ostavili za sobom.

Ono što najčešće gosti zaboravljaju u svojim hotelskim sobama svakako jesu mobilni telefoni, tableti i slične elektronske stvarčice poput eksternih baterija, punjača, pa nekada čak i laptopova, što je potpuno očekivano kada znamo koliko smo zavisni od ovih „stvarčica“. Ipak, to nije ona interesantna strana stvari koje su ljudi zaboravili u svojim hotelskim sobama.

Recimo, u jednoj od soba je zaboravljena indijska tradicionalna nošnja za venčanje – sari, koja vredi neverovatnih 10.000 funti. Kad su već u pitanju venčanja zanimljivo je reći da je i pronađena kopija venčanice Britanske princeze, Kejt Midlton, ali i papir sa ispisanim govorom za venčanje, koji je zapravo vrlo lepa pesma napisana baš za tu priliku. Ovde nije kraj zaboravljenih stvari vezanih za venčanja, a zapravo najozbiljnija (iako ne novčano toliko značajna poput indijske sari) jeste potpisani predbračni ugovor. Reklo bi se sumnjivo neobična stvar da se zaboravi. Slučajnost?

Ovde nije kraj ugovorima, pa su pronađena i 2 u potpunosti potpisana poslovna ugovora koje su za sobom ostavili poslovni putnici, od kojih je jedan čak ugovor između dve naftne kompanije. jedan gost je čak uspeo da zaboravi ključ od Bentlija, a tu su i brojne kolekcije poput 50 godina stare kolekcije poštanskih markica. Ipak, nešto neozbiljnije ali vrlo zanimljive zaboravljene stvari su bile one od Star Wars fanova, poput različitih kostima i svetlećih mačeva. Ako ste mislili da su gosti zaboravni samo za svojim stvarima, prijavljeni su čak i „zaboravljeni roditelji“, poniji i još mnogo drugih čudnih „stvari“. Kada su roditelji u pitanju definitivno preostaje da se zapitamo da li je to stvarno slučajnost?

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 10.05.2016. | Modifikovano: 26.11.2018.