Putovanje na Zlatar

Zlatar smeštaj – Putovanje na Zlatar: Zlatar je planina smeštena u jugozapadnom delu Srbije. Okružuju je reke Uvac, Lim, Bistrica i Mileševska reka. Zlatar pripada Dinarskim planinama koje se protežu sve do Jadranskog mora. Poznat je kao jedna od najlepših prirodnih destinacija u Srbiji koja nije urbanizovana, pa predstavlja idealnu destinaciju za odmor svih ljubitelja netaknute prirode, šuma i čistog vazduha.

Putovanje na Zlatar je uvek dobra ideja ukoliko ste u potrazi za aktivnim odmorom koji podrazumeva šetnje planinskim stazama, istraživanje bogate flore i faune i uživanje u spektakulranom pogledu na prirodu koja okružuje Zlatar. Ukoliko planirate put na Zlatar aranžmani na našem sajtu vam mogu biti od velike pomoći prilikom organizacije puta.

Zlatar smeštaj: apartmani i hoteli na Zlataru

Hoteli na samom Zlataru i nisu tako česta pojava, s obzirom da je reč o planini koja nije komercijalizovana i ispunjena urbanim sadržajima. Smeštaj na Zlataru uglavnom podrazumeva odmarališta, vikendice i privatne vile u okviru kojih možete iznajmiti apartmane. Najveći luksuz koji vam pruža smeštaj na Zlataru se ogleda u prirodi koja ga okružuje i lepotama koje možete da vidite i sa prozora vašim apartmana, a pravim ljubiteljima prirode i planina ovo bi trebalo biti sasvim dovoljno.

Zlatar zimi

Zlatar zimi predstavlja jednu od najlepših destinacija koje možete posetiti kada su srpske planine u pitanju. Ski staza “Briježđa” pruža mogućnost za bavljenje najpopularnijim zimskim sportom, a plave i crvene oznake ovu stazu čine pogodnom kako za iskusne skijape, tako i za rekreativce. Zlatar zimi nudi mogućnost za skijanje na 1200 metara dugoj stazi, koja je opremljena žičarom i dodatnim sadržajem koje skijanje zahteva. Skijaška signalizacija i bezbednosne ograde su takođe deo ove staze, pa je Zlatar zimi jedna od najprivlačnijih destinacija za skijanje i zimsko uživanje.