35€
POZOVITE
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

  • Broj smeštajnih jedinica: 2 Maksimalan broj osoba u smeštaju: 4
Zakup celog objekta

Apartman Trio se nalazi u Sunčanoj dolini prelepog Zlatibora, nadomak samog centra, na samo 250m od hotela Mone. Apartman se nalazi kod restorana “Ljubiš” u kojem možete uživati u specijalitetima Zlatibora. U blizini su prodavnica Maxi (oko 300m), autobuska stanica i pijaca. Ukoliko Vam je za vreme boravka potrebna bilo kakva pomoć ili informacija, na raspolaganju smo Vam 24h.

 

Gostima je obezbeđen neograničen bežični internet.

 

Apartman čini jedna odvojena soba sa bračnim krevetom za dvoje i dnevna soba u kojoj se nalazi ugaona garnitura čijim razvlačenjem se obezbeđuje mesto za još dve osobe. Uvek će Vas dočekati čista posteljina i peškiri. U dnevnoj sobi je televizor i izlaz na terasu, na kojoj možete uživati u divnom pogledu na Zlatibor. Na raspolaganju Vam je i potpuno opremljena savremena kuhinja sa ravnom pločom, rernom, frižiderom sa ledom, tosterom, kuvalom.. kako bi se osećali kao kod svoje kuće. Kupatilo sa tušem, fenom..

 

Dan ispunite raznovrsnim dnevnim sadržajem koji Vam nudi naš Zlatibor i to sve na par minuta laganog hoda od Trio apartmana. U popločanom dvorištu naše zgrade nalazi se prelepi letnjikovac sa stolom i klupama u kojem možete uživati na svežem vazduhu među drvećem.

Dodaci
  • Kupatilo
  • Posteljina
  • TV
  • Wi-Fi

POGLEDAJTE NA MAPI

Pošaljite UPIT za Apartman Trio