Pun pansion 18€/polupansion15€/noćenje sa doručkom 13€
POZOVITE
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

 • Broj smeštajnih jedinica: 5 Maksimalan broj osoba u smeštaju: 10
Zakup zasebnih smeštajnih jedinica

– PRIRODA NA DOHVAT RUKE –

Pansioni „Vodenica kod Uče“ nalaze se na 100 metara od Ibarske magistrale na izlazu iz Ljiga u pravcu Čačka. U mirnom idiličnom okruženju stare vodenice, uz šum vodeničkog jaza i žubor reke, u hladu starog oraha. Ovi pansioni kod Uče, putniku namerniku pružaju opuštanje i udoban odmor tokom čitave godine.

U sklopu pansiona nalazi se restoran „Ušće“ u kome, u domaćinskoj atmosferi, možete probati jela pripremnjena na tradicionalan način od namirnica iz sopstvene bašte. U ovom restoranu pored jela sa roštilja na „ćumur“ možete probati izvrsnu pastrmku po kojoj je restoran nadaleko poznat. Takođe, možete uživati u jelima domaće kuhinje koja su pripremljena po receptu naših baka, a koja služimo u okviru dnevnog menija.

 

Posebnu atrakciju predstavlja vodenica stara preko 200 godina koja je još u funkciji i jedna je od retkih vodenica u ovom kraju. U ovoj vodenici mogu se kupiti sve vrste integralnog brašna dobijenog od organski uzgajanih žitarica.

 

Pored pansiona duž obale reke Ljig prolazi pešačka staza, na kojoj posetioci mogu uživati u šetnji, rekreaciji ili vožnji bicikla. Ovom stazom ili kejom reke Ljig može se stići do centra mesta Ljig za nepunih 15 minuta. Sama reka Ljig pruža idealne uslove za rekreativno pecanje.

U neposrednoj blizini pansiona i restorana “Ušće” nalazi se jedan od najlepših olimpiskih bazena u Srbiji. Kristalno čista voda bazena, okruženog drvoredom koji pruža debelu hladovinu tokom vrelih letnjih dana svakom posetiocu nude osveženje i relaksaciju.

Poseban izazov za ljubitelje prirode predstalja blizina planine Rajac, predela izuzetnih odlika, koji se nalazi pod zaštitom države. Ona se nalazi se na 10 min vožnjom kolima.

 

Prelepa netaknuta priroda planine Rajac, čist vazduh, izvorska voda, šume bogate raznim plodovima prirode, staze za šetnju i rekreaciju, zdrava hrana, brojni istorijski i prirodni spomenici, samo su jedan deo razloga zašto trebate doći u ovaj deo Srbije i budete naši gosti.

 

Dragi gosti, pansion„Vodenica kod Uče“ pruža Vam smeštaj u kategorisanim dvokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba odnosno apartman ima svoje kupatilo, televizor i besplatan bežični internet.

 

Na raspolaganju Vam stoje:

dve jednokrevetne sobe,
četiri dvokrevetne sobe,
dva apartmana i
dva vajata potpuno opremljena za dve osobe.

– Deca do dve godine gratis!
– Deca do deset godina 50% popusta!
– Cene su izražene po osobi
– Za goste čiji je boravak duži od tri noćenja odobravamo dodatni popust!

 

– CENOVNIK –

Prenoćište: 1.000din.
Prenoćište sa doručkom: 1.200din.
Polupansion: 1.650din.
Pun pansion: 1.950din.
Dnevni odmor: 1.200din.
Boravišna taksa: 60din.

Dodaci
 • Dvorište
 • Kuhinja
 • Kupatilo
 • Parking
 • Peškiri
 • Posteljina
 • Restoran
 • Terasa
 • TV
 • Wi-Fi

POGLEDAJTE NA MAPI

Pošaljite UPIT za Seosko domaćinstvo Vodenica kod Uče