Dan zaljubljenih u Pragu

sumskimeda's picture
Aleksandra Kostic-Stankovic
1
Srednja ocena: 
10.00

Organizator putovanja je bila agencija Millenium iz Trstenika, cena 69 evra, 5 dana, 3 nocenja. Organizacija putovanja odlicna, od ulaska u autobus u Leskovcu, preko ljubaznog i predusretljivog vodica Stevana Bosanca, savrsenog autobusa Jasmin toursa, do hotela. Tokom celog putovanja Stevan je bio izuzetno kulturan i ljubazan i odgovorio je na sva pitanja vezana za destinaciju na koju smo putovali, na ne bas jednostavna pitanja putnika-geografa i svaka cast na strpljenju da se nekim putnicima 1000 puta objasni gde se nalazi najblizi shopping centar. Autobus je bio udobniji od pojedinih aviona, udobna sedista, dovoljno mesta da se ni visoki putnici ne guzvaju, previse mesta za stvari pri ruci i odlicni, ljubazni i kulturni vozaci. Put od oko 1200km nismo ni osetlil. Najbolji autobus u kom sam se vozila, a bilo ih je dosta. Hotel Fortuna West na pola sata tramvajem od centra, sobe prostrane i ciste, posteljina cista, peskiri promenjeni svakog dana, dorucak raznovrstan i za najprobirljivije. Hotel je visoko iznad ocekivanja za placenu cenu. Ceo program putovanja ispostovan do poslednje tacke, fakultativa Drezden organizovana odlicno, jedina mana je malo slobodnog vremena u Drezdenu.
Sve to na preporuku subagenta ALDI travel. U agenciji nam je do detalja i ljubazno objasnjeno sve vezano za putovanje. Aleksandra nam je na sva pitanja odgovorila sa osmehom, sve smo se lako dogovorile. Hvala joj sto je uspela da organizuje polazak iz Leskovca, obzirom da toga nema, a nama putnicima puno znaci. Ona je putovala sa nama i tokom puta uvek je bila na raspolaganju za sve sto nam je naknadno bilo potrebno, bilo da pitamo ili da se uradi. Tokom celog puta se video njen trud da putnici budu maksimalno zadovoljni, sto i jesmo bili.
Aleksandra i ALDI travel rade ozbiljno, korektno, sa puno ljubavi i truda oko svakog putnika, sto se lako primeti. Entuzujazam, veliku ljubav prema putovanjima i svoje iskustvo i znanje prenose putnicima, koji uzivaju u putovanjima i rado joj se vracaju da uplate neka nova, kao sto ja radim od kako je pocela da radi. Putovala sam preko njene agencije i u Sofiju, Solun, Veneciju, Budimpestu, Leptokariju.... Uskoro planiram putovanje u Bec i Barselonu preko ALDI travela, tako da to dovoljno govori o mom zadovoljstvu ALDIJEM!

Smeštaj: 
10
Your rating: 10
Odnos cena/kvalitet: 
10
Your rating: 10
Sadržaj programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Prevoz: 
10
Your rating: 10
Odnos prema putniku: 
10
Your rating: 10
Realizacija programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Metropole
Prag
Februar 2015
Smeštaj: 
Fortuna West
Naziv prevoznika: 
Jasmin tours
Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.

Podelite sa prijateljima