Balkan Fun

Verifikovana agencija
Iskustva putnika
Balkan Fun

Aktivna

FG Travel Group doo

Balkan Fun agencija nudi veliki broj aranžmana za razne vrste putovanja. O celokupnoj ponudi agencije, iskustvima putnika i njenim poslovnim podacima više možete saznati putem platforme Putuj Sigurno, uz mogućnost slanja besplatnog upita agenciji.

Balkan Fun agencija ima u ponudi različite vrste putovanja za najlepše destinacije sveta, pa ukoliko ste u potrazi za letovanjem, zimovanje, prolećnim, jesenjim ili prazničnim putovanjima, putem naše platforme možete brzo i jednostavno proveriti celokupnu ponudu Balkan Fun -a. Za željenu ponudu možete poslati besplatan upit agenciji i tako doći do svih neophodnih informacija, ili putem istog upita navesti sopstvene kriterijume putovanja i proveriti koja Balkan Fun ponuda im odgovara.

Balkan Fun iskustva putnika i poslovni podaci

Kada je u pitanju Balkan Fun agencija iskustva putnika su najbolji pokazatelj kvaliteta putovanja, a na našoj platformi možete pročitati i utiske onih koji su imali priliku da putuju sa ovom turističkom agencijom. Osim navedenih mogućnosti, saznajte i osnovne poslovne podatke agencije.

Prema informacijama Balkan Fun agencije – osnovana je 2009. godine. Tokom godina uspešnog poslovanja, agencija se specijalizovala za putovanja za mlade, iako široka ponuda pruža odlične mogućnosti putovanja za sve generacije. Poslovanje agencije se odvija u okviru poslovnica u Beogradu, Kragujevcu i kroz franšizne poslovnice u Novom Sadu i Nišu. Balkan Fun agencija takođe ima svoje zastupnike u Makedoniji, Rumuniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Bugarskoj.

Balkan Fun posluje kao član turističke grupacije FG Travel Group, a zajedno sa njom i specijalizovani portal za prodaju avio karata Poleti.rs.