Belvi

Iskustva putnika
Belvi

Aktivna

PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I USLUGE EXPORT-IMPORT BELVI DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)

Belvi turistička agencija nudi veliki broj aranžnmana za različite destinacije. Pogledajte kompletnu ponudu, pošaljite agenciji besplatan upit za putovanje koje vas zanima i pročitajte iskustva putnika.

Belvi Travel je agencija sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja, koja nudi veliki broj aranžmana za bliske i daleke destinacije. Na našem sajtu pogledajte koja su letnja putovanja u ponudi, a u zavisnosti od sezone, odlučite se i na zimski aranžman, jesenji obilazak evropskih metropola ili prolećnu turu u regionu. 

Osim standardnih aranžmana, Belvi Travel nudi i krstarenja, pa se možete odlučiti i na ovakav tip odmora. Belvi turisička agencija u ponudi ima i Wellness&Spa putovanja, pa je i ovo jedna od opcija koju možete pronaći ukoliko proverite ovu agenciju putem PutujSigurno. 

Belvi Travel iskustva putnika i poslovni podaci agencije

Belvi Travel iskustva putnika – saznajte kakvi su utisci onih koji su već putovali sa Belvi agencijom! Na našem portalu pročitajte informacije iz prve ruke o aranžmanima, vodičima i destinacijama, a pogledajte i osnovne podatke o poslovanju agencije. 

Prema podacima agencije, Belvi Travel je osnovan 1994. godine. Do danas se razvio kao pouzdana agencija za putovanja na grčka ostrva, ali i u Španiju, Egipat, Tursku, Italiju i druge destinacije širom sveta.  Belvi Travel posluje u okviru dve beogradske poslovnice. 

Potraga za aranžmanima nikada nije bila brža i jednostavnija. Proverite aktuelna putovanje Belvi agencije i pošaljite joj besplatan upit za dodatne informacije!