Letovanje - Krf 2016

Maja Tešić's picture
Maja Tešić
1
Srednja ocena: 
10.00

Ovog leta odlučila sam da ponovo odem u Grčku i odabrala ostrvo Krf kao jedno od ostrva na kom do sada nisam bila. S obzirom na prethodna iskustva Krf je ostavio izuzetn utisak i iako nisam osoba koja više puta odlazi na isto mesto, Krf planiram da posetim sigurno bar još jednom u životu.

Sve pohvale za agenciju CASTEL NUOVO koja je posrednik a putovanje je realizovala agencija Argus tours.

Na Krfu sam boravila u mestu Dasija u vili Elpida. Smeštaj je bio iznad svakog očekivanja, s obzirom da je bila niska cena aranžmana, smeštaj je fin, uredan. Vila je smeštena na 10ak minuta hoda od plaže i udaljena je od magistrale što je veoma važno ako želite mir i da zaista odmarate. Iako su me upozorile devojke iz CASTEL NUOVO-a da ponesemo peškire, peškiri su nas čekali u smeštaju, čak su bili i menjani u toku 10 dana boravka.

Sve je bilo odlično isplanirano tako da smo odmah po dolasku mogli da se smestimo u svoje sobe. Što se puta tiče, ovo je prvo letovanje na koje sam stigla a da se pre toga nisam smrzla u autobusu zbog klime. :-)

Sve je bilo odlično i još jednom zahvaljujem devojkama iz agencije CASTEL NUOVO na izuzetnoj ljubaznosti i sveobuhvatnoj divnoći!!! :-)

Smeštaj: 
10
Your rating: 10
Odnos cena/kvalitet: 
10
Your rating: 10
Sadržaj programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Prevoz: 
10
Your rating: 10
Odnos prema putniku: 
10
Your rating: 10
Realizacija programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Leto
Krf - Dasija
Avgust 2016
Smeštaj: 
Vila Elpida
Naziv prevoznika: 
Argus tours
Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.