Euroturs

Euroturs

Aktivna

PP ZA TURIZAM, TRGOVINU I PROIZVODNJU EUROTURS NIŠ DOO, NIŠ

Turistička agencija Euroturs ima u ponudi raznovrsne aranžmane za najlepše svetske destinacije. Putem naše platforme pogledajte njenu ponudu, pošaljite joj besplatan upit i pročitajte iskustva putnika.

Turistička agencija Euroturs nudi putovanja na najlepše letnje destinacije u svetu, ali i obilaske prirodnih atrakcija, evropskih metropola i drugih sadržaja zanimljivih turistima. U ponudi ove agencije možete pronaći i aranžmane za srpske destinacije – planine, banje, jezera i druge atraktivne lokacije naše zemlje. Euroturs agencija ima u ponudi putovanja u zemlje regiona, ali i na udaljene turističke destinacije koje mogu da vas zanimaju.

Prema podacima agencije, turistička agencija Euroturs je osnovana 1989. godine u Nišu, kao jedna od prvih jugoslovenskih turističkih agencija. Sedište agencije je u Nišu, a posluje i okviru tri ogranka – u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Euroturs iskustva putnika

Ukoliko vas zanimaju putovanja agencije Euroturs iskustva putnika koji su već putovali sa njom možete pogledati na našem portalu. Na istom mestu pronađite i najvažnije poslovne podatke agencije, a za željeni aranžman možete poslati i besplatan upit agenciji.

Euroturs poseduje sertifikat o visokom kredibilitetu poslovanja “Excellent SME Serbia” Privredne komore Srbije kao i sertifikat “IRU akademije” za menadžment u domaćem i medjunarodnom drumskom prevozu putnika. Agencija je članica IATA-e, YUTA-e i ispunjava standarde i uslove “Kodeksa o YUTA standardima za dečiji i omladinski turizam”.