Fantast Tourist

Iskustva putnika
Fantast Tourist

Aktivna

DRUŠTVO ZA TURIZAM, POSREDOVANJE I USLUGE FANTAST TOURIST DOO NOVI SAD

Fantast tourist nudi aranžmane za ceo svet. Putem naše platforme pogledajte koje svetske destinacije su u ponudi, pošaljite agenciji upit za željeno putovanje i pogledajte iskustva putnika sa agencijom.

Fantast Tourist ima u ponudi letnje i prolećne aranžmane za Evropu i čitav svet. Putem naše platforme pogledajte celokupnu ponudu putovanja za letovanja, prolećne obilaske i praznična putovanja agencije Fantast Tourist. Na isti način možete poslati besplatan upit agenciji za aranžman koji vas zanima.

Putnicima su na raspolaganju letnja putovanja na najpoznatija evropska letovališta, kao što su francuska, turska i španska obala, a tu su i aranžmani za Tunis, Maltu, Kipar, Italiju i zemlje regiona. Bilo da vas interesuju evropske ili daleke destinacije, Fantast Tourist u svakom trenutku ima zanimljive ponude, do kojih se brzo i lako dolazi putem PutujSigurno platforme.

Fantast Tourist iskustva putnika

Iskustva putnika su jedan od najvažnijih pokazatelja poslovanja agencije, a putem PutujSigurno već sada možete pogledati kakvi su utisci putnika koji su već putovali sa Fantast agencijom. Izaberite svoje Fantast Tourist avio karte ili putovanje, na brz i jednostavan način putem platforme Putuj Sigurno.

Prema podacima agencije, sedište Fantast Tourist -a se nalazi u Novom Sadu, a agencija posluje sa velikim brojem drugih agencija u gradovima širom Srbije. Putem naše platforme možete pogledati i druge poslovne podatke ove agencije.