Venecija i Rim (Meteori)

Jelena Tripkovic's picture
Jelena Tripkovic
1
Srednja ocena: 
9.83

Putovala sam u Veneciju (bez nocenja) i Rim (dva nocenja) sa Felix Travel agencijom, i odusevljena sam, pocevsi od kontakta u agenciji, a zatim i svim ostalim: oba puta su bili odgovarajuci autobusi, dobri vodic,i predusretljivi maksimalno, hotel u Rimu korektan za te pare i na dobrom mestu, a sto je meni najvaznije, vreme boravka iskorisceno maksimalno! U Veneciji smo proveli 2 sada duze od od vecine drugih agencija, punih 9 sati, sto je jako vazno za jednodnevni izlet, zbog koga provedete dve nocu u autobusu! U Rimu smo imali tri cela dana od jutra do veceri, sto je meni koja sam vec bila u tom prelepom gradu, bilo vise nego dovoljno da cerki pokazem sve najvaznije znamenitosti, da obidje Vatikan sa grupom, da rucamo u osterijama natenane...
Za naziv prevoznika nisam sigurna, trenutno ne mogu da se setim imena, ali je bio brendiran autobus sa Felixovim oznakama.
Cak i putnici kao da su uvek izabrani da se uklope :D I uz to, uvek su najpovoljniji sa cenom. Zaista stojim iza svake svoje reci i pohvale za agenciju.
Moje prijateljice su isle pre par godina za Uskrs sa Felix Travelom da obidju Meteore i Solun, sa smestajem od tri nocenja u Paraliji...od njih sam dobila preporuku za agenciju Felix Travel.

Smeštaj: 
9
Your rating: 9
Odnos cena/kvalitet: 
10
Your rating: 10
Sadržaj programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Prevoz: 
10
Your rating: 10
Odnos prema putniku: 
10
Your rating: 10
Realizacija programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Metropole
Rim | evropski gradovi
Februar 2015
Smeštaj: 
Hotel Cinecitta, mislim...ali svakako u blizini istoimenog filmskog studija
Naziv prevoznika: 
Felix travel
Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.

Podelite sa prijateljima