Fibula

Iskustva putnika
Fibula

Aktivna

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE FIBULA DOO, BEOGRAD (VRAČAR)

Fibula Travel agencija nudi aranžmane za ceo svet, a specijalizovana je za tursku obalu i letovanje u Turskoj, što je čini liderom među turističkim agencijama. Pogledajte ponudu agencije i pošaljite joj besplatan upit!

Fibula turistička agencija nudi veliki broj individualnih i grupnih putovanja za najlepše države sveta. Bilo da vas zanimaju praznična putovanja, letovanja ili zimovanja, agencija Fibula može da vam pruži ponudu za vrlo atraktivne destinacije. Pošaljite agenciji besplatan upit za određeno putovanje putem platforme Putuj Sigurno, i na istom mestu proverite najvažnije poslovne podatke agencije.

Fibula agencija iskustva i poslovanje

Kada je u pitanju Fibula agencija iskustva putnika su brojna, a možete ih već sada proveriti putem platforme Putuj Sigurno. Na istom mestu pogledajte i najvažnije poslovne podatke o agenciji Fibula Travel.

Prema podacima turističke agencije Fibula, agencija je osnovana 1999. godine u Sarajevu. Fibula ima svoje poslovnice i u Beogradu, Skoplju, Prištini, Bukureštu, Klužu i Antaliji. Fibula Travel je član IATE, a  posluje u Amedeus GDS sistemu rezervacija. Agencija vrši prodaju avio karata za razne svetske destinacije.

Osim aranžmana za Tursku, Fibula agencija nudi putovanja u Austriju, Sloveniju, Italiju, kao i individualne aranžmane za razne svetske destinacije.