Filip Travel

Iskustva putnika
Filip Travel

Aktivna

FILIP TRAVEL DOO, BEOGRAD (VRAČAR)

Veliki broj različitih Filip Travel aranžmana za svaki tip putovanja možete pronaći u samo nekoliko klikova na našem portalu i na taj način obezbediti sebi putovanje koje odgovara svim Vašim potrebama i željama.

Filip Travel agencija i turistička platforma PutujSigurno imaju rešenje za sve one koji planiraju odmor, ali ne znaju gde žele da putuju, nemaju vremena da traže odgovarajuću ponudu ili da organizuju putovanje.

Kada je u pitanju turistička agencija Filip Travel iskustva putnika su vrlo pozitivna, što govori i podatak da sa ovom agencijom svake godine putuje sve veći broj putnika ka svim krajevima sveta. Za dostupnost željenog aranžmana možete poslati upit za putovanje, a mi ćemo se potruditi da najbolja ponuda nađe svoj put do Vas.

Filip Travel agencija je osnovana 1993. godine u Beogradu i danas predstavlja jedan od vodećih turoperatora u Srbiji. Kada je u pitanju Filip Travel Beograd i Novi Sad su gradovi koji se mogu pohvaliti ovom agencijom, jer se u njima nalaze sedišta ove turističke agencije. Filip Travel agencija u glavnom gradu ima čak četiri poslovnice, dok u Novom Sadu ima jednu.

Filip Travel putovanja

Filip Travel turistička agencija nudi brojna putovanja u gradove Evrope, Wellnes and Spa aranžmane, aranžmane za leto, jesen, zimu. Takođe, turistička agencija Filip Travel nudi aranžmane koji obuhvataju i prevoz putnika, te se svako može odlučiti na avio ili bus prevoz. Agencija Filip Travel se bavi organizacijom aranžmana u zemlji i inostranstvu, prodajom avio karata, ali i iznajmljivanjem autobusa i minibusa.

Kada je u pitanju Filip Travel last minute ponude su brojne za sve aranžmane, te se možete opredeliti za putovanje po veoma povoljnim cenama. Poverenje i odlična saradnja su zagarantovani kada je reč o klijentu i agenciji Filip Travel, te ukoliko planirate odmor, svoje putovanje po želji možete pronaći u saradnji sa turističkom agencijom Filip Travel koja je tu da odgovori na sve Vaše nedoumice. Na Vama je samo da spakujete kofere, pronađete odgovarajuća Filip Travel putovanja i prepustite se nezaboravnoj avanturi.