GRANADA TRAVEL

  false
  TURISTIČKO DRUŠTVO GRANADA TRAVEL DOO , VALJEVO
  0
  0
  1 252/1252

  Podaci o turističkoj agenciji

   Vaše poverenje je naša briga, zato turističke agencije ne mogu da plate da se recenzije putnika uklanjaju ili menjaju. Saznajte više.

  Budite prvi putnik koji će napisati recenziju o ovoj turističkoj agenciji. Želimo da čujemo vaše mišljenje. Bilo koja informacija koju možete da podelite će drugim puticima pomoći da odaberu savršeno putovanje za sebe. Hvala.

  Vaša iskustva stvarno pomažu drugim putnicima. Hvala!

  Potrebno je da unesete ispravne i istinite podatke kako bi recenzija bila objavljena.
  Potrebno je da unesete ispravne i istinite podatke kako bi recenzija bila objavljena.

  Recite ljudima o svom iskustvu - šta vam se najviše dopalo, a šta najmanje?

  Kliknite da biste ocenili.

  Mesec i godina putovanja *
  Kako se zove smeštaj gde ste spavali? Ovo nije obavezno polje, ali može pomoći drugim putnicima da izaberu savršeno putovanje za sebe. Hvala.
  Upišite naziv destinacije. Izaberite sa liste ili dodajte novu destinaciju.
  Upišite naziv prevoznika, izaberite sa liste ili dodajte novog prevoznika. Ovo nije obavezno polje, ali može pomoći drugim putnicima da izaberu savršeno putovanje za sebe. Hvala.
  Potvrđujem da je ova recenzija zasnovan na mom iskustvu i i da predstavlja moje iskreno mišljenje o ovoj turističkoj agenciji, kao i da nemam nikakav lični niti poslovni odnos sa ovom turističkom agencijom i da mi njegovi predstavnici nisu obećali nikakve pogodnosti ili naknade za pisanje recenzije. Shvatam da PutujSigurno, u skladu sa svojim smernicama, apsolutno ne toleriše lažne komentare. Saznajte više.

  Vertical Tabs