Grand Holiday

Iskustva putnika
Grand Holiday

Aktivna

DALIBOR PEJKOVIĆ PR TURISTIČKA AGENCIJA GRAND HOLIDAY ALEKSINAC

Grand Holiday agencija nudi veliki broj putovanja za ceo svet. Pogledajte ponudu raznovrsnih aranžmana, pošaljite agenciji upit za željeno putovanje i pročitajte iskustva putnika ove agencije.

Grand Holiday agencija ima u ponudi letnja i zimska putovanja, kao i prolećne i jesenje aranžmane za evropske metropole. Na raspolaganju su, između ostalog, putovanja na atraktivna grčka ostrva, špansku obalu, crnogorsko primorje i prelepa turska letovališta.

Agencija organizuje i izlete u najlepša mesta regiona, pa bilo da vam je potreban kratak City Break ili duže putovanje na dalju destinaciju, Grand Holiday može da vam ponudi širok izbor.

Grand Holiday iskustva putnika i poslovni podaci

Grand Holiday iskustva putnika – na PutujSigurno pročitajte kakvi su utisci putnika koji su već putovali sa ovom agencijom, a za više informacija o vašem izabranom aranžmanu, pošaljite joj besplatan upit na brz i jednostavan način.

Pretraga putovanja nikada nije bila brža, a Putuj Sigurno će vam u najkraćem roku prikazati sve aktuelne aranžmane Grand Holiday agencije. Osim ponude aranžmana, na našoj platformi možete proveriti i osnovne poslovne podatke agencije. Grand Holiday posluje u okviru tri poslovnice – u Aleksincu, Nišu i Mladenovcu.