Pefkohori 2017.

Bozinovski Marko's picture
Bozinovski Marko
1
Srednja ocena: 
4.33

Jednostavno - sad i nikad preko ove agencije.

Polazak Gulivers autobusima na sprat, prosecne udobnosti, klasika za nase prilike, okej sve. Ali onda krece zanimljivo tek da bude. Sedeo sam na spratu gde je temperatura bila oko 5 stepeni, klasicno smrzavanje tokom celog puta. Plus, toliko se ljuljao gornji sprat da su putnici u par navrata pretrnuli od straha. Kako se promeni vozac, tako se smiri.

Smestaj je bio super sto se mene tice, sve pohvale za vilu Halkias, super je! Apsolutno sve preporuke! Smestaj mi je bio super, ali su neki putnici pominjali budj i zabe (vodozemci!!!) u sobi.

Povratak. Sada krece pravo uzivanje. Dolazi po nas, blago receno, medjugradski autobus. Zamislite najlosiji moguci autobus koji saobracaja izmedju sela. Kao muskarcu od 1.90m mi je svakako bio mali za noge, ali kad se omalena bakica zalila na isti problem, onda je sve jasno. Smesten sam bio 2 sedista od "saraga" gde je lociran motor. U tom delu autobusa je bilo 50 stepeni sa usijanim podom. NIgde nogu nismo mogli da stavimo. Zenama u saragama (njih 5) su bila usijana i sedista, one su prolazile kroz sam pakao. Na sve to nam je vodic Ivana rekla da ne moze tu nista da uradi i da ona cak nije ni zaposlena u Heleni.

Klima naravno nije radila. Pakao od povratka.

I na sve to, u sred noci, u 4 ujutru dok svi spavaju, vodic izgovara ime stajalista na zvucniku koji ne radi i zbog toga vise ljudi propusti svoje stajaliste na autoputo, pa se autobus morao okrenuti za neke, a za neke i ne.

Nikad vise.

Smeštaj: 
10
Your rating: 10
Odnos cena/kvalitet: 
5
Your rating: 5
Sadržaj programa putovanja: 
4
Your rating: 4
Prevoz: 
1
Your rating: 1
Odnos prema putniku: 
1
Your rating: 1
Realizacija programa putovanja: 
5
Your rating: 5
Individualna putovanja
Grčka - Halkidiki - Pefkohori
Septembar 2017
Smeštaj: 
Halkias
Naziv prevoznika: 
Gulivers
Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.

Podelite sa prijateljima