Nezaboravna emocija

Miroslava Petrović's picture
Miroslava Petrović
1
Srednja ocena: 
10.00

Moje divno iskustvo sa Love2Travelom zapocelo je posebnom emocijom koja me prozela milinom na sajtu Love2Travela gde su se susreli moja zelja da ponovo posetim Krf i naslov "Carobni Vaskrs na Krfu 2017" uz preporuku PUTUJTE GDE VAS SRCE VODI.

Sve ostalo bilo je u skladu sa tim!

Moja zelja je ispunjena a sa Krfa sam se vratila prepuna divnih utisaka i divljenja prema Urosu i Ani koji su nas na ovaj put vodili kao i prema drustvu koje sam tom prilikom upoznala.

I to nije sve, po necemu ovo moje putovanje se ipak izdvaja a to je uverenje da iskonska cista ,iskrena , slobodno se moze reci i odgovorna ljubav medu ljudima i danas postoji kako u obicnom zivotu tako i u poslu.

Da je to istina primer nam je Uros, poslovni turista i vodic kroz prostor i vreme a opet kao jedan od nas putnika i prijatelja koga dugo poznajemo, koji cini se kao da je mesto profesionalizma ustupio ljubavi a posao druzenju i tako se ime agencije Love2Travel sasvim opravdava a da pri tom na poslovnosti uopste ne gubi.

Odlicna organizacija , efikasna administracija , srdacna komunikacija, posvecenost svakom putniku i njihovim zeljama, predusretljivost, sigurnost i pouzdanost su samo neki detalji koji pruzaju potpuno poverenje a putnika bezbrizno prepustaju uzivanju.

Spoj svega ovoga i Krfa kao srpskog Jerusalima, ucinili su ovaj Vaskrs zaista carobnim i nezaboravnim tako da uz duzno postovanje i veliku zahvalnost mladom timu Love2Travela iskreno i toplo preporucujem svim zaljubljenicima putovanja, PUTUJTE GDE VAS SRCE VODI sa Love2Travelom, narocito posetite Krf, ostrvo Vido i Plavu grobnicu kao i druge srpske svetinje, sigurno ce te se uveriti u uzvisenost i prizvanje ljudskog bica koje mu je Bog podario!

Do sledeceg putovanja sa Love2Travelom,
srdacno Miroslava iz Koceljeve

Smeštaj: 
10
Your rating: 10
Odnos cena/kvalitet: 
10
Your rating: 10
Sadržaj programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Prevoz: 
10
Your rating: 10
Odnos prema putniku: 
10
Your rating: 10
Realizacija programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Razno
Grčka - Krf
April 2017
Naziv prevoznika: 
Kompas turs
Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.

Podelite sa prijateljima