Sve preporuke za agenciju NIKA TRAVEL

Dalibor Ostojic's picture
Dalibor Ostojic
1
Srednja ocena: 
10.00

Šta reći za NIKA TRAVEL a ne ponavljati se i ne biti stereotipan...

Naravno, ono što je najbitnije pomenuti jeste to da sve što je unapred dogovoreno, i o čemu je bilo reči prilikom informisanja o putovanjima, kao i prilikom konkretnih dogovora, bilo i ispoštovano na samim putovanjima. Sa agencijom NIKA TRAVEL sam putovao nekoliko puta. Uglavnom su to bila hodočašća i posete severnogrčkoj regiji, Solunu, Svetoj Gori...

Ono što odlikuje ljude zaposlene u NIKA TRAVEL, a što moram da istaknem, jeste neverovatna posvećenost poslu i neizmerna ljubav prema ljudima i klijentima, koja se ogleda u ispoljenom trudu da se svaki putnik ponaosob uputi u sve detalje programa putovanja, uz izuzetnu ljubaznost i predusretljivost. Ono što je takodje bilo izuzetno interesantno je činjenica da su bili otvoreni za sve naše moguće i nemoguće predloge i zahteve u toku samog putovanja, i svima su izlazili u susret.

Međutim, nešto što je  je možda ostavilo i najveći utisak na mene lično,  jeste činjenica da sam uvek nakon putovanja bio pozivan telefonom, gde su se ljudi iz agencije NIKA TRAVEL interesovali o mom ličnom utisku putovanja, da li je sve sa njihove strane bilo u redu, da li je putovanje ispunilo moja očekivanja i slično.

Topla preporuka od mene za agenciju NIKA TRAVEL, želim im još mnogo pređenih kilometara sa novim putnicima, ali i mene sa njima :)

Smeštaj: 
10
Your rating: 10
Odnos cena/kvalitet: 
10
Your rating: 10
Sadržaj programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Prevoz: 
10
Your rating: 10
Odnos prema putniku: 
10
Your rating: 10
Realizacija programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Hodočašća
Grčka/ Krf/ Solun/ Meteori
Oktobar 2015
Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.

Podelite sa prijateljima