Visegodisnji putnik

Milos Ivanovic's picture
Milos Ivanovic
1
Srednja ocena: 
10.00

Preko agencije Odeon putujemo vec vise godina. Poslednji put smo boravili u mestu Tekirova, pored Kemera, u hotelu Rixos. Ranije smo isli i na zimovanja i druga letovanja, a iskustva su uvek odlicna. Najvazniji deo, bar za moju porodicu, je izabrati pravu destinaciju. Tu su devojke (i momci) iz Odeona neprevazidjeni. Cak i za nekog kao ja, koji gnjavi visestrukim telefonskim pozivima i posetama, kao i milionima pitanja, svi zaposleni imaju gomilu strpljenja. Sto je jos vaznije, shvataju da je svaki putnik razlicit, pa uvek preporuce destinaciju bas po nasem ukusu.

Mislim da je cinjenica da i ove godine idemo preko Odeona na zimovanje dovoljna za preporuku. A stize i letnji katalog uskoro, tako da... cuvajte se Odeonovci, stize gnjavator sa gomilom pitanja!!! :)

Smeštaj: 
10
Your rating: 10
Odnos cena/kvalitet: 
10
Your rating: 10
Sadržaj programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Prevoz: 
10
Your rating: 10
Odnos prema putniku: 
10
Your rating: 10
Realizacija programa putovanja: 
10
Your rating: 10
Leto - avionom
Kemer
Avgust 2015
Smeštaj: 
Rixos Tekirova
Ova recenzija je subjektivno mišljenje putnika, a ne mišljenje kompanije putuj sigurno.
ODEON WORLD TRAVEL
0
Poštovani Miloše,
Poštovani Miloše, Drago nam je što agencija Odeon World Travel opravdava Vaše poverenje već godinama unazad. Radujemo se što imamo priliku da Vas ugostimo i ove zimske sezone. Uskoro ćemo Vam otkriti i šta smo sve pripremili za predstojeću prolećnu i letnju sezonu 2017. Srdačan pozdrav, Odeon World Travel