Oktopod Travel

Oktopod Travel

Aktivna

OKTOPOD PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PREVOZ I PRUŽANJE USLUGA U SAOBRAĆAJU DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (VRAČAR)


Oktopod Travel agencija nudi veliki broj aranžmana za različite vrste putovanja. Putem naše platforme pošaljite upit za putovanja Oktopod agenciji, pronađite odgovarajuće ponude ili pogledajte iskustva putnika.

Bilo da ste u potrazi za letovanjem, zimovanjem, putovanjem po Evropi, Wellnes and Spa putovanjem, putovanjem za praznike ili nekim drugim putovanjem koje nudi Oktopod Travel, ova agencija nastoji da svako Vaše putovanje bude istinski užitak koji možete priuštiti sebi sa lakoćom. Za sva pitanja i nedoumice, možete poslati besplatan upit za putovanje agenciji Oktopod Travel putem platforme PutujSigurno.

Prema informacijama Oktopod Travel turističke agencije, ova agencija ima osam poslovnica u Srbiji, a svoje poslovanje je proširila i na područje Republike Srpske i Austrije. Kada je u pitanju Oktopod Novi Sad, Šabac, Kragujevac, Niš i Loznica su gradovi širom Srbije u kojima se nalaze poslovnice, dok se u Beogradu nalaze čak tri kancelarije Oktopod agencije.

Oktopod Travel turistička agencija

Turistička agencija Oktopod Travel ponosno ističe mogućnost organizacije ekskurzija i realizacije đačkog turizma, kao i razna individualna putovanja do najlepših destinacija sveta. Agencija Oktopod takođe poseduje flotu autobusa za prevoz putnika. Oktopod autobusi su moderno i bezbedno opremljeni za sve vrste putovanja.

Oktopod iskustva putnika direktno govore o poslovanju same agencije. Kada je u pitanju turistička agencija Oktopod Travel last minute ponude su brojne za sve aranžmane, pa se možete opredeliti za putovanje po želji po veoma povoljnim cenama.