Svi turistički vodiči, pratioci i animatori na jednom mestu

Nakon šest meseci rada nove verzije portala PutujSigurno postigli smo brojne rezultate vredne nabrajanja, od kojih je najbitniji da smo osvojili i opravdali vaše poverenje, poverenje putnika.

Za ovo kratko vreme, sajt je ušao u 1000 najposećenijih sajtova u Srbiji, po statistikama svetski priznatog servisa za rangiranje sajtova Alexa.com. Najveću pažnju čitalaca našeg bloga su privukli tekstovi o turističkim vodičima, turističkim pratiocima i turističkim animatorima, koji objašnjavaju kako se dobija licenca Republike Srbije i koje mogućnosti pruža.

Zahvaljujući brojim porukama koje su nam poslali licencirani turistički vodiči i pratioci, došli smo na ideju da napravimo novu sekciju na portalu: bazu turističkih vodiča, turističkih pratilaca i turističkih animatora.

Zašto je ovo bitno za putnike?

Putnici prilikom izbora agencije mogu uzeti u obzir i vodiča koji će biti sa njima tokom putovanja. Tom prilikom uz pomoć PutujSigurno lako mogu da se upoznaju sa osobom koja će pomoći da njihovo putovanje bude kao iz snova, za pamćenje i prepričavanje prijateljima.

Zašto je ovo bitno za vodiče, pratioce i animatore?

PutujSigurno redovno posećuju putnici, ali i brojni predstavnici domaćih i inostranih turističkih agencija koji vrlo često traže vodiče i pratioce za svoje aranžmane, kao i predstavnike na destinacijama. Sigurni smo da će ovo omogućiti vodičima i agencijama uspostavljanje poslovne saradnje i zajedničku realizaciju putovanja.

Zato se predstavite u najbolje mogućem svetlu. Izaberite kvalitetnu fotografiju na kojoj izgledate poslovno i u skladu sa svojom profesijom. Navedite strane jezike koje govorite. Upišite i destinacije za koje ste spremni, kao i turističke agencije sa kojima ste sarađivali i predstavljaju vaše reference. Sve ove informacije će pomoći da baš vas pronađu u na osnovu znanja i veština koje posedujete. Izaberite na koji način želite da vas kontaktiraju oni koji su zainteresovani za vaše usluge, da li preko neke od društvenih mreža ili na e-mail adresu.  

Najbolji turistički vodiči, pratioci i animatori po mišljenju putnika će dobiti nagradu.

Zašto je ovo bitno za agencije?

Putnici najčešće poistovećuju svoje utiske o turističkoj agenciji sa vodičima koji su ih vodili. Zato je ovo prilika da turističke agencije pronađu pojedince sa odgovarajućim znanjima i veštinama, koji će na pravi način predstavljati agenciju na putovanju.

Kako napraviti profil turističkog vodiča, pratioca ili animatora?

Posetite ovu adresu i potpuno besplatno napravite svoj profi.

Gde mogu da pogledam sve profile turističkih vodiča, pratilaca i animatora?

Svi aktivni profili vodiča, pratilaca i animatora se nalaze ovde.


Postanite deo PutujSigurno zajednice. Pridružite se već danas. Napravite svoj profil i pozovite svoje putnike da ocene vaš rad.

 

Share

Prijavite se za PutujSigurno newsletter.

Naš stručni tim svakog utorka bira najzanimljivije vesti iz sveta turizma i putovanja i najbolje specijalne ponude. Više od 5.000 putnika se već prijavilo. Prijavite se.