Putovanje u Brizbejn - Australija

Brizbejn Australija – aranžmani: Brizbejn je glavni i najnaseljeniji grad australijske države Kvinlend, a destinacija Brizbejn putovanje čini sasvim posebnim užitkom, pa je sve popularnije i među našim turistima. Letovanje u Brizbejnu takođe je opcija za koju se mnogi odluče, a s obzirom na atraktivnost australijske obale ovaj podatak uopšte ne čudi.

Posle Sidneja i Melburna, ovo je turistički najposećeniji grad Australije, a ako i vi odlučite da ga obiđete, aranžmane agencija za Brizbejn putovanje pronaći ćete na našem sajtu. Sa preko 2.5 miliona stanovnika, Brizbejn čini pravu svetsku metropolu punu zanimljivih atrakcija i znamenitosti.

Brizbejn smeštaj

Agencije uglavnom nude hotelski smeštaj u svojim aranžmanima kada se radi o Brizbejn putovanju. Smešteni širom grada, najrazličitijeg broja zvezdica i pogodnosti koje nude – Brizbejn hoteli odlikuju se, pre svega, raznolikošću.

Preporučujemo da odaberete hotel u centru grada ili na obali, kako ne biste bili daleko od centra dešavanja i glavnih atrakcija Brizbejna. Naravno, u ovoj metropoli postoje i hosteli, moteli i apartmani, ali se oni uglavnom ne nalaze u ponudama aranžmana agencija.

Brizbejn znamenitosti i atrakcije

Turizam igra značajnu ulogu kada se radi o ekonomiji ovog grada, a popularne turističke i rekreativne centre u gradu su South Bank Parklands, Roma Street Parkland, City Botanic Gardens, Brisbane Forest Park i Portside Wharf. Kao što vidite, rekreacija u Brizbejnu je neizbežna s obzirom na to da su glavne atrakcije ovog grada upravo impozantni parkovi i botaničke bašte.

Brizbejn ima i preko 27 km biciklističkih staza, uglavnom okruženih Brizbejnskom rekom i centrom grada u kome ćete videti mnoge, zanimljive građevine i kulturno-istorijske znamenitosti koje su od velikog značaja za ovaj grad, ali i čitavu Australiju.

Veliki broj festivala i kulturnih događaja takođe su jedan od glavnih aduta ovog grada. Brizbejn je vrlo tipičan, australijski grad, a boravkom u njemu i upoznavanjem sa njim sigurno ćete se sa puta vratiti puni utisaka!

Pretraga

Destinacija

  • Brizbejn

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.