Putovanje u Novi Sad - Upoznajte Srpsku Atinu

Smeštaj Novi Sad – putovanje u Novi Sad: Novi Sad je drugi po veličini grad u Srbiji i jedan od najlepših u celoj zemlji. Nazivaju ga Srpska Atina, jer je dugo vremena bio kulturni centar Srbije, a isti nadimak nosi i danas zbog bogate ponude kulturnih sadržaja i izuzetno zanimljivih građevina i arhitekture na njegovim trgovima i ulicama.

Putovanje u Novi Sad je izvrsna prilika da upoznate ovaj kulturni, univerzitetski i naučni centar prelepe Vojvodine. Na našem sajtu već sada možete proveriti koji su aranžmani za putovanje u Novi Sad na raspolaganju, i izabrati onaj koji odgovara svim vašim preferencijama.

Novi Sad znamenitosti

Prilikom dolaska u Novi Sad znamenitosti su prvo što će vam privući pažnju. Jedna od najvećih se nalazi u samom centru grada, a reč je o Trgu Slobode na kome se nalaze Gradska kuća u neorenesansnom stilu, spomenik Svetozaru Miletiću visok sedam metara, kao i crkva Ime Marijino iz 1895. godine.

Tu je i nezaobilazna Petrovaradinska tvrđava koja pruža prelep pogled na Dunav i grad. Na tvrđavi možete uživati u šetnjama i pogledu, kao i brojnim restoranima i kafićima koji gledaju na Pijani sat – simbol Petrovaradina i Novog Sada.

Smeštaj Novi Sad – hoteli i apartmani

Kada je u pitanju smeštaj Novi Sad nudi izuzetno lepo opremljene hotele koji će vam pružiti najbolju uslugu u ovom gradu. Ukoliko su vaš izbor hoteli Novi sad ih ima u samom centru, kao i po čitavom gradu, pa se možete smestiti tamo gde vam potrebe nalažu. Koji god hotel da izaberete, u blizini ćete imati šetališta, neku značajnu znamenitosti ili niz kafića i restorana u kojima možete da uživate.

Kada otputujete u Novi Sad apartmani takođe mogu biti odlično rešenje za boravak u ovom gradu. Prednost apartmana je u nešto nižim cenama i visokom nivou privatnosti koju pružaju, ali ono što verovatno nećete iskusiti u okviru njih jesu bazeni, spa centri i slični sadržaji karakteristični za hotele, pa je najbolje da napravite izbor prema sopstvenim željama i potrebama.

Destinacije - Novi Sad

Pretraga

Destinacija

  • Novi Sad

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Sunčana Strana Fruška Gora

Sunčana Strana Fruška Gora je veliko imanje na obroncima ove planine, udaljeno svega 20 minuta od Novog Sada i 50…

KONTAKTIRAJTE
6000 na upit
PET FRIENDLY

Bela lađa

Objekat Sobe Hostel Rooms Bela Lađa Zlatne grede 15 nudi smeštaj sa besplatnim WiFi internetom u Novom Sadu na 1,9…

KONTAKTIRAJTE
3.000,00 din/ za dve osobe

Apartman Green Line Kraljev Park

Objekat Kraljev Park, Apartman Green Line ima vrt, terasu i popločano dvorište sa pogledom na vrt, a nalazi se u…

Kapetanova kuća – vikendica na Dunavu

Kapetanova kuća poseduje prelepu terasu i veeeliku terasu koja gleda na Dunav, ostrvo i Frušku Goru, opremljenu sa sofom, 2…

KONTAKTIRAJTE
10€/po osobi
PET FRIENDLY

Dunavska vila

Dunavska vila poseduje: prelepu terasu sa dušom koja gleda na Dunav i Frušku Goru, opremljenu sa kaučem i stolom sa…

KONTAKTIRAJTE
30€/najam
PET FRIENDLY

Apartman Orchid 021

Stan na dan u Novom Sadu nalazi se na idealnoj lokaciji u blizini centra grada,  na samo 500m od TC…

KONTAKTIRAJTE
Cena na upit

Čardak Stanišić

Pprizemlje kuće se sastoji od:hodnika, kuhinje, ostave,wc,dnevna soba sa dva posebna lezaja i dva dvoseda na razvlacenje, sprat kuće pored…

KONTAKTIRAJTE
100€/najam objekta