Letovanje u Srbiji

Letovanje u Srbiji – Putuj Sigurno vas poziva da budete deo avanture pod nazivom Leto u Srbiji! Iskoristite priliku i upoznajte se sa najlepšim prirodnim krajolicima naše zemlje, na ispunjavajućem odmoru koji ćete pamtiti zauvek!
Oslonite se na Putuj Sigurno i rezervišite najatraktivnije destinacije za letovanje u Srbiji. Pogledajte kompletnu ponudu i ubeležite datum nove avanture!

Pretraga

Destinacija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Biser Lopatnice

Apartmani se nalaze u okviru vikend naselja "Biser Lopatnica" u selu Lopatnica 15km od Kraljeva, na pola puta između manastira…

KONTAKTIRAJTE
5.300 rsd
BEST BUY

Putuj Sigurno

Ovo je primer smeštaja na PutujSigurno. Hvala jer ste deo naše zajednice putnika. Hvala jer nam ukazujete poverenje.

KONTAKTIRAJTE
102EUR/redovna cena 55EUR/sniženo
VAUČER

Carica Tare smeštaj

Kuća se nalazi u Nacionalnom parku "Tara" na nadmorskoj visini od 800m. Pogodna je za porodice sa decom kao i…

KONTAKTIRAJTE
30€/noćenje
BEST BUY

Kućica Popović

Kućica Popović se nalazi na 43 km od Beograda lagane vožnje autoputem. Na 3 min vožnje od kućice se nalazi…

KONTAKTIRAJTE
CENA NA UPIT
BEST BUY

Hotel Sunce

Hotel Sunce se nalazi u Kraljevu. Udaljen 1km od centra grada i samo 4km od manastira Žiče. Udaljen od Beograda…

Upoznajte najbolja mesta za letovanje u Srbiji

Provedite najuzbudljivije leto do sada – u svojoj zemlji i uz malu pomoć Putuj Sigurno! Rezervišite smeštaj na najatraktivnijim destinacijama i provedite leto na planini, jezeru ili reci. 

Letovanje u Srbiji odličan je izbor za parove, avanturu sa prtijateljima ali i porodične ljude koji na odmoru žele i zanimljive sadržaje za svoju decu. 

Putuj Sigurno vam je omogućio smeštaj na bilo kojoj, letnjoj destinaciji u Srbiji koju odabrete – za optimalno udoban boravak i ispunjavajuće iskustvo.

Ukoliko ste avanturista, leto na planini je savršen izbor za vas! Oprobajte se na brojnim hajking stazama Tare, Zlatibora ili Fruške Gore, osvojte strme vrhove Midžora ili Babinog Zuba. Obogatite svoje uspomene neverovatnim pogledom na gradove, rečne meandre i okolne planine pogledom sa nekog od najlepših vidikovaca u ovom delu Evrope.

Letovanje na jezeru može i te kako zameniti morsku pučinu – ako ste u Srbiji! Dobro društvo, netaknuta priroda i čista voda najpoznatije su odlike naših jezera, a Putuj Sigurno će brzim rezervacijama obezbediti i fenomenalno iskustvo!

Rezervišite leto u Srbiji brzo i lako – samo uz Putuj Sigurno

Da li biste proveli leto na Kopaoniku, Tari, u Vrnjačkoj banji, Vrdniku ili Paliću – vreme je da se odlučite i rezervišete najudobniji smeštaj za letovanje u Srbiji! Uz Putuj Sigurno, nabolje opcije su samo na klik od vas. 

Poklonite nam svoje poverenje, a mi ćemo se postarati da vam letovanje u Srbiji bude doživljaj za pamćenje!