Vlasinsko jezero smeštaj - bungalovi, apartmani i sobe

Vlasinsko jezero smeštaj – uz Putuj Sigurno rezervišite samo vaš kutak na jednom od najlepših jezera naše zemlje. Pronađite smeštaj na lokaciji sa koje ćete na najbolji način moći da uživate u lepoti Vlasinskog jezera. Odaberite autentične bungalove, apartmane ili sobe, i pripremite se užitak po vašoj meri. 

Bilo da želite da se kupate ili jednostavno odmorite oči i dušu gledajući u opuštajući prizor jezera i prirode koja ga okružuje, Vlasinsko jezero će vam omogućiti ovakav užitak, a na vama je samo da pronađete adekvatan smeštaj, uz mogućnost da vam sve prirodne lepote budu na dohvat ruke.

Pretraga

Destinacija

  • Vlasinsko jezero

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Apartmani Vučja Dolina

Apartmani Vučja dolina se nalaze na Vlasinskom jezeru, na nekoliko stotina metara od hotela Evropa sa vidno obelezenim skretanjem.  …

KONTAKTIRAJTE
2.000,00 din / noćenje

3M pansion

Dobrodošli na Vlasinsko jezero u redak deo netaknute prirode gde ćete u domaćoj i prijatnoj atmosferi biti dočekani u pansionu…

KONTAKTIRAJTE
1.500,00 dinara/prenoćište po osobi

Vila Jovana

Vila Jovana smeštena je u prelepoj i netaknutoj prirodi Vlasinskog jezera, na nadmorskoj visini od 1260m. Kao jedan od, još…

KONTAKTIRAJTE
Cena na upit

Vikendica Milina

Vikendica Milina ima u ponudi sobe na Vlasinskom jezeru ili izdavanje celog objekta.   Kontakt telefoni: 381 63 412 652…

KONTAKTIRAJTE
30€/najam 6 dana + 7. dan gratis

Otkrijte tipove smeštaja na Vlasinskom jezeru 

Ukoliko se pitate gde biste mogli da se smestite na Vlasinskom jezeru, treba da znate da se na ovoj lokaciji nalazi niz privatnih smeštaja, poput bungalova, apartmana, kuća, vila i soba u čijem komforu možete uživati sa svojim dragim ljudima. 

Prednost je pronaći smeštaj koji objedinjuje blizinu jezera, sa blizinom ostalih objekata poput prodavnica i ugostiteljskih objekata koje ćete želeti da posetite. Vlasinsko jezero je sjajna lokacija za odmor i relaksaciju tokom cele godine, jer čitavo jezero okružuje priroda u kojoj se istinski možete odmoriti i “napuniti baterije”. 

Vlasinsko jezero bungalovi – stvoreni za uživanje pored vode 

Za odlazak na Vlasinsko jezero bungalovi su odličan tip smeštaja. Oni predstavljaju odlično skrovište okruženo prirodom u kojima se može istinski odmoriti. Najbolji su oni koji gledaju na jezero, jer ćete na taj način moći u potpunosti da se prepustite čarima odmora pored vode. 

Apartmani Vlasinsko jezero – odaberite najbolje opremljen smeštaj 

Ukoliko su vam omiljeni tip smeštaja apartmani Vlasinsko jezero vas neće izneveriti ni na ovom polju. Na jezeru ćete pronaći apartmane prilagođene svim potrebama jednog turiste, jer su apartmani na Vlasinskom jezeru pogodni i za porodicu, ali i za manje i veće društvo. 

Budući da je privatni smeštaj na Vlasinskom jezeru mahom pristuan, biranjem jednog takvog pomoći ćete razvitku lokalnog turizma. Apartmani na Vlasinskom jezeru mogu biti nešto rustičniji, a možete pronaći i zaista stilizovane, savremene apartmane izrađene po poslednjim trendovima u svetu ugostiteljstva.

Vlasinsko jezero sobe – manji kutak za veliki užitak 

Kada je u pitanju Vlasinsko jezero sobe su još jedan tip smeštaja koji vas ovde očekuje, a ukoliko idete u paru, ili sa manjim brojem ljudi,  odaberite ovakav kutak u kome ćete istinski uživati. Sobe kao smeštaj karakteriše deo za spavanje, kupatilo, a često imate i kuhinju na raspologanju. 

Vlasinsko jezero smeštaj – rezervišite brzo i lako uz Putuj Sigurno 

Uz Putuj Sigurno lako i brzo dođite do smeštaja na Vlasinskom jezeru. Okupite svoje najdraže, organizujte putovanje za pamćenje i to sve uz smeštaj po vašoj meri na Vlasinskom jezeru. Pogledajte ponudu na našem sajtu i pronađite utočište kraj jezera u samo par klikova.