Stara planina smeštaj - apartmani i sobe

Stara planina smeštaj – osetite se kao ekskluzivni gost uz Putuj Sigruno ponudu najudobnijeg smeštaja na Staroj planini. Odaberite da budete u centru svih dešavanja, da vam sva skijališta budu “nadohvat ruke” i začinite odmor odsedanjem u nekim od poznatih hotela iz naše ponude!

Rezervišite udoban odmor i ponudu prilagodite svojim i potrebama onih s kojima putujete. Odaberite Putuj Sigurno za svog posrednika za rezervacije!

Pretraga

Destinacija

  • Stara planina

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Prednosti dobrog smeštaja na Staroj planini

Razgovor o srpskim prirodnim lepotama se gotovo nikako ne može voditi bez pomena Stare Planine, masivnog lanca koji čini srpsko-bugarsku granicu. Sa mnogo zanimljivosti, atrakcija, izletišta, ski i hajking staza Stara planina predstavlja i jedno od glavnih turističkih uporišta, svake sezone.

Poklonite poverenje ekipi Putuj Sirugno i rezervišite najudobniji planinski smeštaj na Staroj planini. Budite u centru svih dešavanja, sa brojnim atrakcijama poput vrha Midžora, Babinog zuba ili Sunčane doline nadohvat ruke!

Svaki apartman ili soba na Staroj planini poseduje predivan pogled, zavisno od toga u kom delu planine odsedate.

Budite se sa pogledom na šumovite obronke, snežne, visoke vrhove Midžora, okolne pašnjake ili bučne vodopade Crnovrške reke čiji žubor daje posebnu toplinu i čar boravku na Staroj planini.

Ponuda raznovrsnog smeštaja na Staroj planini

Na oko 330 kilometara od Beograda, idući ka Istočnom delu Srbije, Stara planina predstavlja raj za avanturiste ali i sve one željne mirnog odmora u lekovitoj prirodi

Svako ko odluči da na nekoliko dana upozna ovo idilično mesto, bude fasciniran neverovatnom ponudom smeštaja kraj slikovitih zaselaka, do kojih i samo pešačenje predstavlja doživljaj koji se teško zaboravlja.

Ako ste ljubitelj odmora u netaknutoj prirodi i želite da odsednete u mestu kao što je Stara planina, dostupan je raznovrstan smeštaj, bilo da dolazite porodično, sa prijateljima ili u solo režiji

Putuj Sigurno je tu da vam obezbedi lak i brz dolazak do idealne ponude za rezervaciju smeštaja na Staroj Planini!

Stara planina apartmani i sobe

Smeštaj na Staroj planini ćete lako pronaći uz Putuj Sigurno kao svog posrednika. Potrebno je samo da odlučite da li ste više za smeštaj koji podrazumeva pešačenje do apartmana ili sobe ili ste više za smeštaj u okviru veće seoske zajednice.

Doživite čaroliju Stare planine na pravi način – odabirom kvalitetnog planinskog smeštaja na bilo kojoj lokaciji, samo uz Putuj Sigurno.

Stara planina smeštaj – rezervišite brzo i lako uz Putuj Sigurno

Putuj Sigurno vam je obezbedio brzu i jednostavnu rezervaciju smeštaja na Staroj Planini! Brza i laka rezervacija učiniće vaš odlazak na odmor korak bližim, a udobnost i kompletna usluga apartmana ili sobe zagarantovana je našim posredništvom.

Uz Putuj Sigurno čeka vas najbolji smeštaj na Staroj planini – pronađite smeštaj koji odgovara vama i vašem društvu i napunite baterije u uređenim apartmanima na raznim lokacijama na planini, koji će učiniti vaš boravak nezaboravnim!