Zlatar smeštaj - apartmani, vile i vikendice

Zlatar smeštaj – Sjajne uslove za opuštanje i odmor na jednoj od najlepših planina u Srbiji omogućio vam je Putuj Sigurno i selekcija najudobnijeg smeštaja na Zlataru!

Upoznajte se sa prirodnim lepotama, kutlurno-istorijskim spomenicima i izletištima nadomak svog smeštaja, ušuškanog između Zlatibora i Golije – za odmor koji oporavlja i duh i telo!

Pretraga

Destinacija

  • Zlatar

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Domaćinstvo Zečević na Zlataru

U ponudi su dve sobe, dvokrevetna i trokrevetna sa zajedničkim kupatilom. Gostima je na raspolaganju upoptreba kuhinje, kablovska TV i…

KONTAKTIRAJTE
15€/apartman

Domaćinstvo Šaponjić

Etno domacinstvo se nalazi na Uvačkom jezeru u blizini Nove Varoši, u specijalnom rezervatu prirode beloglavog supa, a u podnožju…

KONTAKTIRAJTE
15€/noćenje sa dor.

Planinska oaza

Vikendica Planinska oaza nalazi se u naselju Radijevići u opstini Nova Varoš. Vikendica od 50m2 sa pogledom na Uvačko jezero.Jezero…

KONTAKTIRAJTE
10€/noćenje

Aronija Zlatar

Potpuno nov objekat u etno stilu na 1200m visine smešten u netaknutoj prirodi, sa pogledom koji se prostire 6km.U pitanju…

KONTAKTIRAJTE
50€/najam objekta

Vikendica Pustolov – Uvac

U prizemlju vikendice su dnevni boravak sa TVom I free WiFi-om, kaučima za uživanje ili spavanje, kuhinja sa friziderom I…

KONTAKTIRAJTE
60€/najam objekta

Titova vila

Doživite nezaboravan odmor u netaknutoj prirodi Zlatar planine. Titova vila se nalazi na 1230 m nadmorske visine ispod trim staze…

KONTAKTIRAJTE
100€/najam objekta

Apartmani LiA

Aparmani LiA pružaju predivan pogled sa terase na četinarsku šumu, svojim gostima nudi uživanje u netaknutoj prirodi, nalazi se nedaleko…

KONTAKTIRAJTE
25€/apartman

Prednosti dobrog smeštaja na Zlataru

Zapadni deo Srbije poznat je po brojnim prirodnim atrakcijama, a jedna od najpoznatijih i svakako najposećenijih jeste planina Zlatar! 

U njenoj neposrednoj blizini nalazi se kanjon reke Uvac sa reliktnim vrstama flore i faune, interesantni pejzaži, bistre i brze planinske vode i lokacije skrojene za foto-turizam.

Međutim – ono bez čega nije moguće obići, posetiti i uživati u svim tim prirodnim blagodetima jeste smeštaj nadomak svih atrakcija! Kada je u pitanju planina Zlatar smeštaj je od presudnog značaja ako želite ispunjen i zanimljiv odmor u Srbiji!

Smeštaj na Zlataru obeležavaju udobne smeštajne jedinice, idealne za porodice i turiste sa većim zahtevima kada je usluga u pitanju, ali u ponudi ne izostaje ni mogućnost zakupa vile i privatnog smeštaja medju visokim, eteričnim četinarima.

Vile na Zlataru – privatni smeštaj za najprobirljivije

Zlatarski kraj je poznat po gostoljubivim domaćinima, preukusnom Zlatarskom siru sa zaštićenim geografskim poreklom, pecivima od heljde, blagotvornom medu i rakiji od “šljive ranke”.

Nema boljeg mesta za uživanje u pomenutim gurmanlucima do neke vile na Zlataru! Privatni smeštaj na ovoj planini nudi brojne mogućnosti za akomodaciju i organizovanje sopstvenh potreba i ukusa.

Najlepše vikendice i prijatne vile na Zlataru nalaze se na rekama (Bistrica, Lim, Uvac i Mileševka), okružene mirisnim četinarima, nadomak crkvi i manastira koji privlače veliku pažnju turista.

Divlju i nekomercijalizovanu lepotu Zlatara najbolje ćete iskusiti ako odsednete baš u planini, u nekoj privatnoj kući, vikendici, vili ili brvnari, a svoje izlete planirati samostalno.

Za rezervaciju smeštajnih objekata kao što su vile i privatni objekti – Putuj Sigurno obezbedio je posebnu ponudu! Poklonite nam poverenje i krenite na odmor, uvereni da će smeštaj biti besprekoran.

Zlatar smeštaj – rezervišite brzo i lako uz Putuj Sigurno

Vaše zadovoljstvo smeštajem na Zlataru naša je jedina obaveza! Poklonite svoje vreme i poverenje Putuj Sigurno ekipi i oslonite se na nas za rezervaciju najudobnijeg smeštaja! 

Isplanirajte svoje vreme, izlete i posete znamenitostima na Zlataru, uvereni da ćete se posle ispunjenog i utiscima bogatog dana vratiti udobnom apartmanu u gradu ili rustičnoj šumskoj vili.