Zlatar smeštaj - apartmani, vile i vikendice

Zlatar smeštaj – Sjajne uslove za opuštanje i odmor na jednoj od najlepših planina u Srbiji omogućio vam je Putuj Sigurno i selekcija najudobnijeg smeštaja na Zlataru!
Upoznajte se sa prirodnim lepotama, kutlurno-istorijskim spomenicima i izletištima nadomak svog smeštaja, ušuškanog između Zlatibora i Golije – za odmor koji oporavlja i duh i telo!

Pretraga

Destinacija

  • Zlatar

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Titova vila

Doživite nezaboravan odmor u netaknutoj prirodi Zlatar planine. Titova vila se nalazi na 1230 m nadmorske visine ispod trim staze…

KONTAKTIRAJTE
100€/najam objekta

Vila Mandić

Vila "Mandić" Zlatar je objekat nove gradnje. Poseduje dva dupleks apartmana. U ponudi je usluga punog pansiona. Nalazi se na…

KONTAKTIRAJTE
30€/najam

Zlatar RiB

Zlatar RiB nalazi se u mirnom i šumovitom kraju na nadmorskoj visini od 1.117 metara udaljen od centra Nove Varoši…

KONTAKTIRAJTE
50€/apartman

Vila Smiljanić

Ugodan i prijatan boravak možete naći u Vili Smiljanić i njenim apartmanima smeštenim u najlepšem delu Zlatara.   Vila se…

Brvnara Murtenica

Brvnara Murtenica se nalazi u mestu Negbina, na pola puta između Zlatibora i Zlatara, odnosno na oko 20 km udaljenosti…

KONTAKTIRAJTE
30€/najam
VAUČER

Vila Vera

Vila Vera se nalazi u Novoj Varoši u Centralnoj Srbiji. U ponudi je smeštaj sa terasom.   Gostima su na…

KONTAKTIRAJTE
30€-50€/najam

Etno domaćinstvo Bilja

Etno domaćinstvo se nalazi u blizini Uvačog jezera na padinama netaknute prirode i planine Zlatar. Nudimo smeštaj u seoskom domaćinstvu.…

KONTAKTIRAJTE
10€/po osobi
LAST MINUTE

Apartmani Vidaković

Apartmani Vidaković se nalaze na planini Zlatar na nadmorskoj visini od 1500 m. Okruženi su prelepom planinskom prirodom.   Smeštaj…

KONTAKTIRAJTE
Cena na upit

Prednosti dobrog smeštaja na Zlataru

Zapadni deo Srbije poznat je po brojnim prirodnim atrakcijama, a jedna od najpoznatijih i svakako najposećenijih jeste planina Zlatar! 

U njenoj neposrednoj blizini nalazi se kanjon reke Uvac sa reliktnim vrstama flore i faune, interesantni pejzaži, bistre i brze planinske vode i lokacije skrojene za foto-turizam.

Međutim, ono bez čega nije moguće obići, posetiti i uživati u svim tim prirodnim blagodetima jeste smeštaj nadomak svih atrakcija! Kada je u pitanju planina Zlatar smeštaj je od presudnog značaja ako želite ispunjen i zanimljiv odmor u Srbiji!

Smeštaj na Zlataru obeležavaju udobne smeštajne jedinice, idealne za porodice i turiste sa većim zahtevima kada je usluga u pitanju, ali u ponudi ne izostaje ni mogućnost zakupa vile i privatnog smeštaja medju visokim, eteričnim četinarima.

Apartmani na Zlataru – sve što vam je potrebno na jednom mestu

Prednost dobro opremljenog apartmana je ta što možete dobiti izuzetno kvalitetan smeštaj za dvoje, troje ali i četvoro i petoro ljudi. Takođe, apartmani se uglavnom nalaze u blizini svih potrebnih usluga, prodavnica, restorana i slično. 

Savremeno opremljene apartmane po svojoj meri pronaći ćete i na Zlataru, te ovo može biti odličan način da kombinujete uživanje u prirodi i savremen smeštaj za odmor i relaksaciju.

Vile na Zlataru – privatni smeštaj za najprobirljivije

Zlatarski kraj je poznat po gostoljubivim domaćinima, preukusnom Zlatarskom siru sa zaštićenim geografskim poreklom, pecivima od heljde, blagotvornom medu i rakiji od “šljive ranke”.

Nema boljeg mesta za uživanje u pomenutim gurmanlucima do neke vile na Zlataru! Privatni smeštaj na ovoj planini nudi brojne mogućnosti za akomodaciju i organizovanje sopstvenh potreba i ukusa.

Najlepše vikendice i prijatne vile na Zlataru nalaze se na rekama (Bistrica, Lim, Uvac i Mileševka), okružene mirisnim četinarima, nadomak crkvi i manastira koji privlače veliku pažnju turista.

Divlju i nekomercijalizovanu lepotu Zlatara najbolje ćete iskusiti ako odsednete baš u planini, u nekoj privatnoj kući, vikendici, vili ili brvnari, a svoje izlete planirati samostalno.

Za rezervaciju smeštajnih objekata kao što su vile i privatni objekti – Putuj Sigurno obezbedio je posebnu ponudu!

Rezervišite smeštaj na Zlataru brzo i lako uz Putuj Sigurno

Vaše zadovoljstvo smeštajem na Zlataru naša je jedina obaveza! Poklonite svoje vreme i poverenje Putuj Sigurno ekipi i oslonite se na nas za rezervaciju najudobnijeg smeštaja! 

Isplanirajte svoje vreme, izlete i posete znamenitostima na Zlataru, uvereni da ćete se posle ispunjenog i utiscima bogatog dana vratiti udobnom apartmanu u gradu ili rustičnoj šumskoj vili.