Banje u Srbiji

Banje u Srbiji predstavljaju najznačajniji deo domaće turističke ponude, sa više od hiljadu izvora mineralnih i termalnih voda. Svaka banja je jedinstvena, i pored sposobnosti da pomogne sa medicinskim tegobama, predstavlja i popularnu turističku destinaciju!
Rezervišite najudobniji banjski smeštaj uz Putuj Sigurno i uživajte u odmoru za dušu i telo!

Pretraga

Destinacija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Hotel Divčibare ***

Turistički objekat kategorisan sa tri zvezdice, smešten u centru vazdušne banje, okružen borovom šumom, sa pogledom koji osvaja sva čula.…

Prednosti kvalitetnog banjskog smeštaja

Šuma, čist vazduh i mnogobrojni izvori termalne i lekovite vode sinonim su za srpski banjski turizam. Odlazak u banju aktuelan je tokom cele godine, a mesto više se traži kako među domaćim, tako i među stranim turistima.

Odabrati dobar banjski smeštaj nije jednostavno, zato vam Putuj Sigurno pruža priliku da odaberete, rezervišete i uživate u najboljem smeštaju u banji po svojoj želji. 

Odsednite u Vrnjačkoj banji, Sokobanji, banji Ždrelo pod Homoljem, ili su vam po volji Jošanička banja ili atomsko lečilište Gornja Trepča? Izbor banje predodrediće sve vaše potrebe za lečenjem, odmorom i detoksikacijom!

Putuj Sigurno vam je omogućio najbolji smeštaj u banjama Srbije, bilo da ste ljubitelj udobnog smeštaja u apartmanima, ili vam privatne vikendice više odgovaraju!

Smeštaj u banjama Srbije – apartmani i sobe sa savršenom uslugom

Ukoliko na odmoru u banjama Srbije ne želite da se odreknete dobre usluge i toga da neko brine o vašim potrebama u svakom trenutku, Putuj Sigurno predlaže da za smeštaj u banji odaberete posebno uređene apartmane.

Veliki izbor dodatnih usluga, privatni parking, spa programi i ljubazni domaćini učiniće boravak u apartmanu veoma prijatnim i zabaviće vas, vaše društvo ili decu! Do najboljih smeštajnih jedinica u banjama doći ćete brzo i lako, na samo par klikova uz ponudu Putuj Sigurno.

Privatni smeštaj u banjama – vikendice za najprobirljivije

Privatni smeštaj u banjama najbolji je izbor za sve koji ne žele da remete svoj mir i tempo odmora! Zato su vikendice, konaci i vile za izdavanje u banji kompletno opremljene da izađu u susret svim zahtevia probirljivih turista. U to ćete se uveriti i pogledom na ponudu banjskog smeštaja koju je Putuj Sigurno za vas pripremio!

Banjski smeštaj preko Putuj Sigurno – brzo i sigurno do rezervacije

Ako su vam potrebne vikendice, apartmani ili sobe za smeštaj u banjama Srbije – ne propustite priliku da pogledate Putuj Sigurno ponudu! 

U samo par klikova, brzo i lako dođite do kompletno opremljenih, klimtizovanih i uređenih smeštajnih oaza koje će odmor u banji učniti uspomenom za ceo život!