Bungalovi u Srbiji

Bungalovi Srbija – Odaberite Putuj Sigurno i rezervišite najbolji smeštaj u bungalovima, za optimalno upoznavanje duha planinskih, jezerskih i banjskih destinacija u našoj zemlji.

Bungalovi su idealan smeštaj za ljubitelje prirode i sve koji žele da borave u srcu najlepših Nacionalnih parkova naše zemlje, izolovani od gužve i gradske vreve. Rezervišite bungalov i pronađite mir koji će vam pomoći da istinski razumete reč “odmor”!

Pretraga

Destinacija

  Tip putovanja

  Vrsta smeštaja

  Zakup

  Dodaci

  oznake

  Vile Jović

  Na samoj obali glavnog Belocrkvanskog jezera nalaze se naša 3 objekta koja poseduju: 5 studio apartmana i 6 dvokrevetnih soba.…

  KONTAKTIRAJTE
  Cena na upit

  Upoznajte bungalove i autentični duh smeštaja u prirodi

  Ukoliko nemate ideju kako i gde da pobegnete od svakodnevne gužve u gradu i obaveza oko posla i dr. – Putuj Sigurno vam predlaže da se okrenete prirodi i njenom najautentičnijem smeštaju – bungalovima! 

  Dobra vest je da kada je u pitanju Srbija bungalovi se mogu pronaći na skoro svakoj destinaciji koju zamislite – bilo da ste ljubitelj planina, reka, uživanja na jezeru ili banjskog turizma!

  Odsedanje u bungalovima je optimalni način da pomirite želju za tišinom, odmor na svežem vazduhu i neospornu potrebu da zaštitimo prirodu. Bungalovi ne remete divlje okruženje, izrađeni su od prirodnih materijala, pa je i boravak u njima vrlo ugodan.

  Bungalovi u Srbiji, planinske kolibe ili vajati, kako ih još zovu, odlično su rešenje i za smeštaj zaljubljenih. Rustični smeštaj će vas još više približiti i učiniti da vam odmor bude doživljaj za pamćenje.

  Rezervišite najudobnije bungalove u Srbiji uz Putuj Sigurno

  Odmorite se među četinarima, uspavajte se uz divlji žubor reke i uživajte u autentičnom, prirodnom okruženju. Odsenite u bungalovima uređenim u narodnom, srpskom stilu ali moderno opremljenim, za nekoliko dana boravka.

  Oslonite se na Putuj Sigurno za brze i sigurne rezervacije bungalova u Srbiji. Dobar odmor u prirodi nesumnjivo znači i autentičan smeštaj. Putuj Sigurno vam obezbeđuje “ceo paket”!