Jesenja putovanja u Srbiji

Pripremite se za romantično jesenje putovanje u Srbiji, i istražite neke od domaćih destinacija koje je najbolje posetiti upravo u ovo doba godine. Uputite se u šetnju našom zemljom dok vam pod nogama škripi opalo lišće žućkastih nijansi.
Putuj Sigurno vam pruža mogućnost da doživite pravu jesenju avanturu i da obiđete gradove i mesta u našoj zemlji koja su tokom jesenjih meseci posebno zanosna.

Pretraga

Destinacija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Putuj Sigurno

Ovo je primer smeštaja na PutujSigurno. Hvala jer ste deo naše zajednice putnika. Hvala jer nam ukazujete poverenje.

KONTAKTIRAJTE
55EUR/sniženo 102EUR/redovna cena
VAUČER

Apartmani MiM

Odlično mesto za odmor ili doček Nove godine. Apartmani se nalaze na 980m nadmorske visine u blizini vodopada Crne reke…

Apartmani San

Dva apartmana ukupnog kapaciteta 8 osoba. Jedan manji od 32 kvadrata i jedan veći od 48 kvadrata. Apartmani su kompletno…

Apartman Smiley Divčibare

Naš apartman pogodan je za porodični odmor sa decom na prelepim, mirnim i pitomim Divčibarama, kao i za pojedince kojima…

KONTAKTIRAJTE
35€/apartman

Vila Mimi – Vlasinsko jezero

Izdajemo APARTMANE za 2 - 4 osobe sa pogledom na jezero i bazenom. Provedite odmor na 1300m nadmorskoj visini, udahnite…

KONTAKTIRAJTE
10€/noćenje

Otkrijte jesenje destinacije u Srbiji koje će vam oduzeti dah 

Snena, žuto obojena i pomalo tmurna jesen može se obući u najvedrije ruho i to odlaskom na putovanje. Jesenje putovanje u Srbiji može biti zaista posebno iskustvo i to ako se uputite vinskim stazama naše države. 

Poseta šumadijskim vinogradima 

Prve na listi destinacija su Oplenac i Topola, koje mnogi simbolično nazivaju Šumadijskom Toskanom. Ovaj deo Šumadije veoma je poznat po vinogradima, koji osim što su zaslužni za mnogobrojne flaše kvalitetnog vina, predstavljaju i predivan pejzaž u kome ćete uživati.

Prepustite se šumadijskom duhu, pustite da vas vino razgali, da jesenji tonovi odmore vaše oči, i u potpunosti uživajte u čarima jesenjeg putovanja u našoj zemlji. 

Prepustite se ovakvom užitku i uz Putuj Sigurno pronađite adekvatan smeštaj na lokaciji koja će objediniti posetu vinogradima u ovim mestima.

Fruškogorski manastiri i vinarije

Put vina vas vodi i na sever, do jedinstvene Fruške Gore, pod čijim su se okriljem smestili neki od najstarijih srednjovekovnih manastira.  Osim što predstavljaju izuzetno važne objekte od verskog i istorijskog značaja, mnogi od ovih manastira kriju i neke od nastarijih vinarija unutar svojih kapija. 

Takođe, na Fruškoj Gori se nalaze i mnogobrojne privatne vinarije, koje osim obilaska nude i ručak, a neke su prilagođene da budu prenoćište i odmaralište. 

Više o smeštaju na Fruškoj Gori i atraktivnim lokacijama na kojima bi mogli da odsednete na jedinoj vojvođanskoj planini, možete otkriti putem našeg sajta. 

Jesenja poseta planinama kao avanturističko iskustvo

Planine nisu namenjene samo zimi i skijanju, planinarenje može biti potpuno neverovatno iskustvo tokom jesenjih meseci. Iako je kiša jedna od odlika jeseni, ona vas neće sprečiti da istražujete šume i vrhove ukoliko u vama tinja avanturistički duh.

Pripremite kabanice i udobnu nepromočivu obuću,  a Putuj Sigurno će vam pomoći da pronađete smeštaj kako biste imali gde da odete na zasluženi odmor nakon istraživanja planinskih lepotica. 

Rezervišite svoj smeštaj brzo i lako uz Putuj Sigurno 

Bilo da se opredelite za odlazak na sever ili centar naše zemlje, Putuj Sigurno je tu da vam pruži jednostavan i brz način da rezervišete smeštaj po vašoj meri i uživate na jesenjem putovanju u Srbiji.