Jesenja putovanja u Srbiji

Pripremite se za romantično jesenje putovanje u Srbiji, i istražite neke od domaćih destinacija koje je najbolje posetiti upravo u ovo doba godine. Uputite se u šetnju našom zemljom dok vam pod nogama škripi opalo lišće žućkastih nijansi.
Putuj Sigurno vam pruža mogućnost da doživite pravu jesenju avanturu i da obiđete gradove i mesta u našoj zemlji koja su tokom jesenjih meseci posebno zanosna.

Pretraga

Destinacija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Vila Mimi – Vlasinsko jezero

Izdajemo APARTMANE za 2 - 4 osobe sa pogledom na jezero i bazenom. Provedite odmor na 1300m nadmorskoj visini, udahnite…

KONTAKTIRAJTE
10€/noćenje

Apartman Smiley Divčibare

Naš apartman pogodan je za porodični odmor sa decom na prelepim, mirnim i pitomim Divčibarama, kao i za pojedince kojima…

KONTAKTIRAJTE
35€/apartman

Apartmani San

Dva apartmana ukupnog kapaciteta 8 osoba. Jedan manji od 32 kvadrata i jedan veći od 48 kvadrata. Apartmani su kompletno…

KONTAKTIRAJTE
Na upit

Apartmani MiM

Odlično mesto za odmor ili doček Nove godine. Apartmani se nalaze na 980m nadmorske visine u blizini vodopada Crne reke…

Putuj Sigurno

Ovo je primer smeštaja na PutujSigurno. Hvala jer ste deo naše zajednice putnika. Hvala jer nam ukazujete poverenje.

KONTAKTIRAJTE
102EUR/redovna cena 55EUR/sniženo
VAUČER

Vila Josipović

Zasebna kuća sa velikom okućnicom. Sastoji se iz velikog dnevnog boravka, koji se po potrebi može koristiiti i za spavanje,…

ZLATIBOR RESORT & SPA

Vila Residents je smeštena na Zlatiboru u centralnoj Srbiji. Poseduje sezonski bazen na otvorenom i besplatan privatni parking. Besplatan WiFi…

Carica Tare smeštaj

Kuća se nalazi u Nacionalnom parku "Tara" na nadmorskoj visini od 800m. Pogodna je za porodice sa decom kao i…

KONTAKTIRAJTE
30€/noćenje
BEST BUY

Otkrijte jesenje destinacije u Srbiji koje će vam oduzeti dah 

Snena, žuto obojena i pomalo tmurna jesen može se obući u najvedrije ruho i to odlaskom na putovanje. Jesenje putovanje u Srbiji može biti zaista posebno iskustvo i to ako se uputite vinskim stazama naše države. 

Poseta šumadijskim vinogradima 

Prve na listi destinacija su Oplenac i Topola, koje mnogi simbolično nazivaju Šumadijskom Toskanom. Ovaj deo Šumadije veoma je poznat po vinogradima, koji osim što su zaslužni za mnogobrojne flaše kvalitetnog vina, predstavljaju i predivan pejzaž u kome ćete uživati.

Prepustite se šumadijskom duhu, pustite da vas vino razgali, da jesenji tonovi odmore vaše oči, i u potpunosti uživajte u čarima jesenjeg putovanja u našoj zemlji. 

Prepustite se ovakvom užitku i uz Putuj Sigurno pronađite adekvatan smeštaj na lokaciji koja će objediniti posetu vinogradima u ovim mestima.

Fruškogorski manastiri i vinarije

Put vina vas vodi i na sever, do jedinstvene Fruške Gore, pod čijim su se okriljem smestili neki od najstarijih srednjovekovnih manastira.  Osim što predstavljaju izuzetno važne objekte od verskog i istorijskog značaja, mnogi od ovih manastira kriju i neke od nastarijih vinarija unutar svojih kapija. 

Takođe, na Fruškoj Gori se nalaze i mnogobrojne privatne vinarije, koje osim obilaska nude i ručak, a neke su prilagođene da budu prenoćište i odmaralište. 

Više o smeštaju na Fruškoj Gori i atraktivnim lokacijama na kojima bi mogli da odsednete na jedinoj vojvođanskoj planini, možete otkriti putem našeg sajta. 

Jesenja poseta planinama kao avanturističko iskustvo

Planine nisu namenjene samo zimi i skijanju, planinarenje može biti potpuno neverovatno iskustvo tokom jesenjih meseci. Iako je kiša jedna od odlika jeseni, ona vas neće sprečiti da istražujete šume i vrhove ukoliko u vama tinja avanturistički duh.

Pripremite kabanice i udobnu nepromočivu obuću,  a Putuj Sigurno će vam pomoći da pronađete smeštaj kako biste imali gde da odete na zasluženi odmor nakon istraživanja planinskih lepotica. 

Rezervišite svoj smeštaj brzo i lako uz Putuj Sigurno 

Bilo da se opredelite za odlazak na sever ili centar naše zemlje, Putuj Sigurno je tu da vam pruži jednostavan i brz način da rezervišete smeštaj po vašoj meri i uživate na jesenjem putovanju u Srbiji.