Kosmaj smeštaj - vikendice, privatni smeštaj i apartmani na Kosmaju

Kosmaj smeštaj – rezervišite kutak za odmor na jednoj od najpopularnijih planina nadomak prestonice. Uz Putuj Sigurno ćete lako doći do vikendice, apartmana ili kuće po vašoj želji, te će samo biti potrebno da se opredelite za tip smeštaja, i prepustite se čarima ove sjajne planine.
Kosmaj se nalazi nadomak Beograda i iz godine u godinu postaje popularniji kao destinacija za vikend-putovanje, ali i nešto duži odmor i beg od svakodnevne gradske gužve. Bogat raznovrsnim sadržajima, Kosmaj će osvojiti svakog posetioca.

Pretraga

Destinacija

  • Kosmaj

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Kuća u šumi Kosmaj

Kuća se nalazi u šumi, ispod manastira Tresije. Površine je 81 m2, na dva nivoa.   Totalno izolovana od ljudi…

KONTAKTIRAJTE
80€/najam objekta

Vikendica Forest Kosmaj

Komforna Vikendica Forest Kosmaj smeštena je na obroncima Kosmaja, do kog ima svega oko 6 km, odnosno na 45 km…

KONTAKTIRAJTE
120€/noćenje/ceo objekat
PET FRIENDLY

Vila Kosmaj

Do Kosmaja se iz Beograda najbrže stiže auto-putem ka Nišu, a prati se isključenje za Mladenovac.   Interesantniji put je…

KONTAKTIRAJTE
100€/najam

Ranch V8

Ranch V8 je smešten na šumovitom delu Kosmaja koji je proglašen predelom posebnih prirodnih odlika.   Udaljen je 60 kilometara jugozapadno…

KONTAKTIRAJTE
17€/noćenje

Upoznajte se sa smeštajem na planini Kosmaj

Na planini Kosmaj smeštaj je pretežno grupisan u vikendice, vile i apartmane. Posetioci se obično opredele za kućicu u kojoj će imati svoj mir, i gde će moći da uživaju sa svojim prijateljima.

Jedan od glavnih faktora za odabir smeštaja na Kosmaju je i lokacija, s obzirom na to da je ova planina bogata različitim znamenitostima i prirodnim pejzažima u kojima ćete uživati. Mnogi smeštaji se i grupišu nadomak atrakcija, a čitava planina je vrlo pogodna kako za šetnju, tako i za vožnju, pa ćete do svake lokacije jednostavno stići.

Kosmaj vikendice – privatan odmor izmešten od grada

Prilikom odlaska na planinu Kosmaj vikendice su mahom najpopularniji smeštaj. Naime, mnogi posetioci ove planine se odlučuju da iznajme čitavu kuću koja će im pružiti komfor u kome će uživati. Ovakve vikendice opremljene su tako da postanu pravi kutak za relaksaciju, u kome će gosti imati sve kao kod svoje kuće.

U zavisnosti od vaših želja možete tražiti savremene vikendice opremljene po poslednjim trendovima u svetu turizma i enterijera, ali i one standardne dobro očuvane privatne smeštaje u kojima ćete osećati toplinu doma.

Kada su u pitanju vikendice Kosmaj zaista ima šta da ponudi, a uz Putuj Sigurno ste korak bliži idealnoj vikendici za beg iz grada.

Apartmani na Kosmaju – pronađite apartman skrojen za odmor

Osim smeštaja kao što su vikendice Kosmaj se može pohvaliti i apartmanima koji su na ovoj planini takođe zastupljeni. Apartmani na Kosmaju takođe su prilagođeni turističkim potrebama.

Naime, raspoređeni su tako da budu blizu popularnih restorana, spomenika na Kosmaju bez čijeg obilaska ne može proći boravak na ovoj planini, kao i blizu drugih objekata od značaja.

Apartmani na Kosmaju savremeno su opremljeni, i sređeni tako da odgovaraju različitim potrebama. Pronađite one koji imaju obezbeđen parking, ili obratite pažnju na druge pojedinosti koje su vam važne prilikom odabira smeštaja.

Kosmaj privatni smeštaj – iznajmljivanje soba i kuć

Ukoliko želite da iskusite pravu domaćinsku atmosferu, možete se opredeliti i za iznajmljivanje soba ili kuća adaptiranih za posetu gostiju. Ovi ušuškani i autentični tip smeštaja vam osim odmora i relaksacije vam često donosi i upoznavanje sa lokalcima, kao i pravi doživljaj domaćinstva van urbane sredine.

Kosmaj smeštaj – brza i laka rezervacija uz Putuj Sigurno

Uz Putuj Sigruno možete se dodatno upoznati sa ponudom koja vas očekuje na planini Kosmaj, odnosno o tipu smeštaja koji dolazi u obzir. Na jednostavan način zavirite u svet ovog lepog odmarališta nadomak Beograda, i kreirajte svoj odmor po meri.