Vrdnik smeštaj - apartmani, sobe i vikendice

Vrdnik smeštaj – Odsednite u najudobnijem smeštaju banje Vrdnik koja se nalazi u predivnoj, šumovitoj kotlini Fruške Gore. Budite u blizini svih znamenitosti, manastira i uzbudljivih pešačkih staza ovog podneblja – samo uz Putuj Sigurno!

Upoznajte se sa šarenolikom ponudom Putuj Sigurno smeštaja u Vrdniku i započnite odmor u jednom od najlepših turističkih centara naše zemlje!

Pretraga

Destinacija

  • Vrdnik

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nanin Konak

Kuća sa kaminom na ivici šume, na teritoriji nacionalnog parka Fruška gora.   Kuća poseduje tri ležaja za po dve…

KONTAKTIRAJTE
Cena na upit

Dani Apartmani

Smeštaj Dani apartment nalazi se u Vrdniku, na 1,9 km od termalne banje Vrdnik.   Ovaj klimatizovani apartman nudi terasu,…

Nanin Konak 2

Nanin Konak 2 se nalazi u Nacionalnom parku Fruška gora, na ivici šume odakle se pruža predivan pogled!   Mala,…

KONTAKTIRAJTE
Cena na upit
PET FRIENDLY

Sobe Jelena

Smeštaj Jelena se nalazi u mirnom delu banje Vrdnik, 400 metara od hotela Termal i 300 metara od centra banje.…

Apartmani Borove noći

Smešteni unutar Nacionalnog parka Fruška Gora, apartmani Borove Noći nalaze se na mirnoj lokaciji u malom naselju Vrdnik.   Objekat…

KONTAKTIRAJTE
Cena na upit

Kamp-Us Fruška Gora

Kamp-us se nalazi u samom srcu Fruške gore u blizini Vrdnika.   Kamp raspolaže sa pet vikinških šatora za dve…

Ruža Vetrova

Objekat Ruža vetrova Vrdnik se nalazi u naselju Vrdnik i nudi vrt, pribor za roštilj i terasu.   Ovaj klimatizovani…

Apartman Kod bake

Studio apartman "Kod bake" se nalazi u mirnom delu Vrdnika, nedaleko od samog centra ovog turističkog mesta.   Studio se…

KONTAKTIRAJTE
3000,00 din/noćenje

Apartmani Rudnik

Apartman Rudnik se nalazi na oko 500m severno od hotela Termal, u neposrednoj blizini nekadašnjeg rudnika mrkog uglja.   Poseduje…

Apartman Tajna lux

Objekat Apartman i kuća za odmor Tajna nudi besplatan WiFi i terasu.   Smešten je u Vrdniku, nedaleko od termalne…

KONTAKTIRAJTE
30€/najam apartmana
LUX

Skriveni raj

Skriveni raj nudi klimatizovani smeštaj sa balkonom u Vrdniku.   Ovaj apartman ima vrt, besplatan internet i privatan parking.  …

KONTAKTIRAJTE
Od 4.400,00 dinara

Sunčani Breg

Apartmanski kompleks Sunčani breg nalazi se u banji Vrdnik, na južnim padinama Fruške gore. Od Novog Sada je udaljen 25km,…

KONTAKTIRAJTE
Cena na upit
LUX

Apartmani Anđela

Apartmani Anđela nude smeštaj u Vrdniku, na 15 km od Novog Sada.   Ova klimatizovana smeštajna jedinica je udaljena 14…

Apartmani La Grande Motte

Objekat Apartmani La Grande Motte nudi smeštaj sa besplatnim WiFi internetom, priborom za pripremu roštilja, besplatnim korišćenjem bicikala i besplatnim…

Fruškogorski mir

Apartmani "Fruškogorski mir" nalaze se na udaljenosti od 250m od termalne banje i RH centra i na oko 300 metara…

Studio Apartmani Sofija

Objekat Studio Apartmani Sofija nalazi se u Vrdniku, nedaleko od Termalne banje Vrdnik.   Na raspolaganju je terasa.   Gosti…

KONTAKTIRAJTE
2.650,00 dinara 3.600,00 dinara

Bogoljubova vinska koliba

Objekat Bogoljubova vinska koliba nalazi se u Vrdniku.   U ponudi je smeštaj sa vrtom, priborom za roštilj, terasom i…

Prednosti dobrog smeštaja u banji Vrdnik

Vrdik je jedna od najpoznatijih vazdušnih banja u našoj zemlju, i svakako najznačajniji turistički centar čitave Fruške Gore. Upravo se uokviru opštine Vrdnik, nalaze brojni manastiri, nalazišta, termo-mineralni izvori, staze za hajking i izletiška po kojima je Fruška Gora poznata.

Još jedna stvar koja ovu srpsku banju izdvaja, jesu smeštajni kompleksi! Dobar smeštaj u Vrdniku biće lako pronaći ukoliko za svog posrednika i rezervacije odaberete Putuj Sigurno!

U ponudi ćete pronaći najrazličitije vrste smeštaja koje Vrdnik ima da ponudi, počevši od modernih apartmana i soba u urbanom delu banje, pa sve do privatnog smeštaja u šumi ili vinogradima.

Kada je u pitanju Vrdnik smeštaj koji je u blizini svih atrakcija koje planina ima da ponudi, polazna su tačka za upoznavanje ove nesvakidašnje prirode i obilazak svih znamenitosti kojih je svakako mnogo.

Banja Vrdnik privatni smeštaj za romantični odmor u šumi

Ukoliko vas prilikom posete banji Vrdnik privatni smeštaj ipak više zanima, Putuj Sigurno vam nudi priliku da preko nas rezervišete najlepše i najudobnije vikendice ili brvnare u šumi ili tik kraj reke!

Za romantičan, ali jednako udoban i ugodan privatni smeštaj Vrdnik i njegovi domaćini brinu decenijama, ostavljajući vam na izbor zajednički obilazak okolnih znamenitosti. 

Isplanirajte svoje putovanje i boravak u Vrdniku onako kako vama najviše odgovara, prošetajte planinom i osetite čaroliju Fruške Gore, a onda se uveče vratite svom rustičnom smeštaju u prirodi.

Vrdnik apartmani i sobe sa pogledom na planinu i vinograde

Ukoliko odlučite da se za svoj naredni odmor uputite ka vazdušnom lečilištu kao što je banja Vrdnik apartmani i sobe koje će vam Putuj Sigurno predstaviti jedinstvena su prilika da se na odmoru i odmorite i posetite najbolje što cela banja i Fruška Gora imaju da ponude.

Tokom posete banje Vrdnik apartmani su optimalno ugodan smeštaj za porodice sa decom ili brojnije članove družine, dok je svaka soba idealna za smeštaj jedne osobe ili para.

Svi apartmani u Vrdniku imaju jedinstven pogled na okolnu prirodu banje i planine, pa ćete se svakog jutra buditi uz cvrkut ptica i mirisne čokote vinograda!

Odaberite privatni smeštaj u banji Vrdnik koji će najviše odgovarati vašem senzibilitetu, i potrebama za odmor. Ako vaša želja podrazumeva posedovanje bazena u privatnom smeštaju koji izaberete, bez sumnje ćete to lako pronaći na Vrdniku. 

Vrdnik smeštaj – rezervišite brzo i lako uz Putuj Sigurno

Ukoliko smo vam zagolicali maštu malim predstavljanjem svih pogodnosti kojima imate pristup odsedanjem u banji Vrdnik smeštaj ćete pronaći i rezervisati veoma jednostavno i brzo uz Putuj Sigurno!

Rezervišite najudobniji smeštaj u Vrdniku i obezbedite sebi i svojim saputnicima najbolje iskustvo na odmoru!