Salaši u Vojvodini

Osim prenoćišta u autentičnom vojvođanskom smeštaju, najlepši salaši u Srbiji nude mnogo mogućnosti za ispunjen i aktivan odmor, i uživanje u dobrom piću i lokalnoj hrani.
Zbog raznolike ponude, sa akcentom na tradicionalnoj vojvođanskoj kuhinji i autentičnog duha “Alt Deutsche” stila, vreme na salašu sporije prolazi! Rezervišite opuštajući vikend u dvoje, sa porodicom ili prijateljima.

Pretraga

Destinacija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.

Salaši u Vojvodini – upoznajte autentični duh ravnice

Jedna od osnovnih asocijacija na Vojvodinu jesu salaši. Salaši u Vojvodini su jedan od najčešćih izbora kada nam je potreban kvalitetan odmor, na dva ili tri dana, u neposrednoj blizini grada ali zaštićeni od gradske gužve

Izleti na salaše mogu da nas zabave i oporave, a idealni su za porodice, druženje i zabavu. Autentična mesta, sa dobrim vinom i još ukusnijom hranom raj su za ljubitelje gastronomije, naročito ako se tu zadese i tamburaši.

Najlepši salaši u Srbiji privući će vas autentičnim alt deutsche stilom, prenoćištima nalik na dvorove, a za ljubitelje sporta i one koji dolaze sa decom, tu su aktivnosti u prirodi kao što su lov, rad sa pčelama i drugim domaćim životinjama, ili sportske aktivnosti poput jahanja, streličarstva i dr.

Rezervišite najlepši salaš za odmor – brzo i lako uz Putuj Sigurno

Tipična vojvođanska atmosfera, seoske kuće od drveta i kamena, obilje tradicionalne hrane, autohtonog vina i lokalne muzike – Putuj Sigurno vam obezbeđuje mesto na omiljenom salašu u Srbiji!

Rezervišite opuštajući vikend uz Putuj Sigurno i upoznajte svoju zemlju iz ugla vojvođanskih salaša, gde kultura, navike i nasleđe jednog naroda garantuju odmor za pamćenje!