Uvac smeštaj - vile, apartmani i kuće

Uvac smeštaj – uz Putuj Sigurno pronađite i rezervišite smeštaj na jednoj od najlepših srpskih lokacija. Rezervat prirode Uvac odlikuje spoj reke, jezera, jedinstvenih vidikovaca i razvijenog biodiverziteta, a kako biste bili blizu svih ovih prirodnih lepota potrebno je da nađete adekvatan smeštaj u vidu vile, apartmana, kuće ili sobe. 

Uz smeštaj na adekvatnoj lokaciji, doživljaj Uvca će biti iskustvo koje ćete dugo pamtiti, zato pronađite idealan kutak za predah od istraživanja prirode, i to na vrlo jednostavan način – uz Putuj Sigurno. 

Pretraga

Destinacija

  • Uvac

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Hotel Borovi

Hotel Borovi se nalaze se na obodu grada između guste borove šume i reke Jablanice. Nalazi se na nadmorskoj visini…

KONTAKTIRAJTE
40€/noćenje sa doručkom za dve osobe 4.000,00 din/noćenje sa doručkom za dve osobe

Kanjon Uvac

Objekat Kanjon Uvac gleda na jezero i smešten je u Sjenici. Nudi restoran, zajedničku kuhinju, bar, vrt i terasu. WiFi…

KONTAKTIRAJTE
15€/po osobi

Apartmani Brzaković

Ukoliko tražite mir, gostoprimstvo i udobnost na pravom ste mestu.   Na samo 7 km od mesta Nova Varoš i…

KONTAKTIRAJTE
35€/najam apartmana

Čabrov Ranč

Ova planinska kuća, uređena u etno stilu, se nalazi u selu Komarani, udaljena je od brane Uvačkog jezera oko 1km…

KONTAKTIRAJTE
30€/noćenje

Vila Trtović

Vila "Trtović" Uvačko jezero nalazi se u selu Akmačići na padini planine Zlatar okružena netaknutom prirodom i čistim vazduhom.  …

KONTAKTIRAJTE
10€/po osobi
PET FRIENDLY

Apartman Uvačko jezero

Objekat Uvačko jezero (Uvac Lake) se nalazi u Novoj Varoši.   Smeštaj obuhvata dve spavaće sobe, komforan dnevni boravak i…

KONTAKTIRAJTE
68€/apartman

Biserna dolina Uvac

Počeli smo sa radom 2020. godine sa željom da naši gosti pored udobnog boravka i odmora ponesu sa sobom čaroliju…

KONTAKTIRAJTE
15€/po osobi

Etno domaćinstvo Jovanović

Objekat Etno domaćinstvo Jovanović nalazi se u selu Krstac, na 6km od opštine Sjenica, 2km od kampa „Markova ravan“, 9km…

KONTAKTIRAJTE
10€/po osobi

Apartman Petra i Jovana

Apartman Petra i Jovana nudi 2 spavaće sobe, TV sa satelitskim kanalima i opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom i rernom. Takođe…

KONTAKTIRAJTE
25€/po danu

Vila „Zlatar RiB“ Uvačko jezero

Zlatar RiB nalazi se u mirnom i šumovitom kraju na nadmorskoj visini od 1117m udaljen od centra Nove Varoši svega…

KONTAKTIRAJTE
50€/apartman

Etno domaćinstvo Bilja

Etno domaćinstvo se nalazi u blizini Uvačog jezera na padinama netaknute prirode i planine Zlatar. Nudimo smeštaj u seoskom domaćinstvu.…

KONTAKTIRAJTE
10€/po osobi
LAST MINUTE

Villa Uvac

Pansion Villa Uvac je smešten u Šipoviku. U ponudi ima smeštaj sa priborom za roštilj i terasom. Osim toga, ovaj…

KONTAKTIRAJTE
2.000,00 din/noćenje
BEST BUY

Odaberite savršenu lokaciju za smeštaj na Uvcu 

Poseta Uvcu je poseban doživljaj koji objedinjuje nesvakidašnje prirodne lepote. Ko dođe na Uvac, želeće da obiđe svaki dragulj prirode koji se ovde nalazi, pa je zato izuzetno važno pronaći idealnu lokaciju za smeštaj na Uvcu.

Kada je u pitanju Uvac ponuda smeštaja je raznovrsna, a uglavnom se radi o privatnom smeštaju, odnosno apartmanima, vilama i kućama koje variraju od rustičnih kutaka za potpuno usaglašavanje sa prirodom, pa sve do savremenih i sofisticiranih smeštaja za one koji uživaju u posebnom tretmanu. 

Uvac apartmani – budite nadomak najlepših vidikovaca Srbije 

Za kanjon reke Uvac kažu da je jedan od najlepših prizora u Srbiji ali i u regionu, pa se na samom vrhu liste priroriteta prilikom posete Uvcu, nalazi baš ova lokacija. Kada je u pitanju Uvac apartmani su raspoređeni tako da blizu svih važnih tački koje treba obići

Reč je o savremenom tipu smeštaja, koji kombinuje udobnost, atraktivnu lokaciju, gostoprimstvo domaćina, i tehnološku opremljenost kako biste mogli da se vratite svakodnevici kada god to poželite. 

Izbor vila Uvac – odaberite vašu kućicu iz bajke 

Kada je u pitanju izbor vila Uvac se može pohvaliti mnogobrojnim smeštajima stvorenim za porodično uživanje, ili okupljanje prijatelja. Vikendice i vile prilagođene su tako da postanu pravi dom na određeno vreme.

Nema sumnje da izbor vila čini Uvac odličnom lokacijom i za romantično putovanje, ukoliko želite da pronađete kućicu okruženu bajkovitom prirodom, i da zajedno sa drugom polovinom uživate na Uvcu. 

Privatni smeštaj Uvac – birajte lokalna gazdinstva 

Privatni smeštaj Uvac čini sjajnom lokacijom za razvijanje lokalnog turizma, a odličan način da to podržite jeste biranje nekog od smeštaja u vlasništvu meštana ove regije. Na ovaj način ne samo da ćete podržati lokalni turizam, već ćete dobiti i autentično iskustvo odmora na Uvcu uz mnogobrojne priče lokalaca.

Uvac smeštaj – rezervišite brzo i lako uz Putuj Sigurno 

Kada je u pitanju Uvac smeštaj ćete naći i rezervisati uz samo par klikova uz Putuj Sigurno. Pogledajte izbor smeštaja koje smo pripremili za vas, i upustite se u obilazak ovog neverovatnog prirodnog dragulja.