Rtanj smeštaj - apartmani, prenoćište i privatni smeštaj

Rtanj smeštaj – na vrlo jednostavan način uz Putuj Sigurno pronađite smeštaj na srpskoj planinskoj lepotici! Pronađite svoj kutak za odmor na planini koja emituje posebnu energiju, i može se pohvaliti nekim od najlepših vidikovaca u našoj zemlji. 

Rtanj je savršena lokacija za pešačke ture, planinarenje i pravi odmor u skladu sa prirodom, a kako biste bili nadomak najpopularnijih staza, uz našu pomoć pronađite smeštaj koji će vam pružiti idealan predah od dnevnih aktivnosti.

Pretraga

Destinacija

  • Rtanj

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Apartmani i sobe Gmitrović

Objekat se nalazi na Rtnju.   U ponudi je smeštaj sa terasom, besplatnim WiFi internetom i besplatnim privatnim parkingom.  …

Pansion Radgost

Objekat Bed and Breakfast Radgost je smešten na Rtnju i nudi besplatan WiFi, restoran, sezonski bazen na otvorenom i bar.…

KONTAKTIRAJTE
12,5€/noćenje

Etno hotel Balašević Rtanj

Hotel se nalazi na izuzetno lepoj lokaciji , u podnožju planine Rtanj , okružen šumom i zelenilom.   Raspolaže sa…

KONTAKTIRAJTE
3.876,00 dinara

Zašto je važan dobar smeštaj na Rtnju?

Rtanj je pravi izbor za sve ljubitelje šetnji, planinarenja, istraživanja šuma i dugog boravka u prirodi. Ovakve aktivnosti imaju veoma povoljan uticaj na čoveka, ali ga takođe i izmore, pa je prenoćište sigurno nešto o čemu ćete razmišljati ako planirate ovakav vid aktivnog odmora.
Gotovo svaki smeštaj na Rtnju prilagođen je istinskim ljubiteljima prirode, a gostoprimljivi domaćini biće tu da vas upute u male tajne ovog posebnog planinskog kutka, u kome možete uživati sa celom porodicom.

Rtanj prenoćište – pronađite kutak za istinski odmor

Kombinaciju boravka i aktivnosti u prirodi, i istinskog odmora uz kvalitetan san, najbolje ćete postići ako odaberete smeštaj koji će biti prilagođen za odmor. Važno je znati da na Rtnju postoje baš ovakvi smeštaji koji će vam pružiti miran tip odmora.
Bilo da putujete porodično, ili sa prijateljima, smeštajni kapaciteti ove planine će omogućiti da okupite sve drage ljude, i da provedete nezaboravan vikend ili čitavu nedelju, u skladu sa vašim željama i potrebama.

Rtanj smeštaj – sobe i kuće po vašoj meri

Što se tiče tipa smeštaja na ovoj planini, privatni smeštaj na Rtnju preovladava. Ova planina se može pohvaliti lokalnim gazdinstvima, kućama i vilama prilagođenim za potpuno uživanje izvan gradske vreve.
Takođe, ukoliko vam je potrebna soba na Rtnju, ovaj tip smeštaja je izuzetno zastupljen na mističnoj planini, i prilagođen je parovima i manjoj grupi ljudi.
Domaćini su se postarali da smeštaji na ovoj planini budu u potpunom saglasju sa blaženstvnom koje Rtanj poseduje, i da svakom gostu pruži istinski odmor na ovoj planinskoj lepotici.

Apartmani Rtanj – savremeni kutak u prirodom okruženju

Iako na planini Rtanj smeštaj mora biti u duhu prirode, gotovo svaki apartman je opremljen i savremenom tehnologijom, kako biste neometano mogli da obavljate i svoje svakodnevne aktivnosti, okruženi bajkovitim prizorima prirode.
Takođe, apartmani su prilagođeni za veći broj ljudi, imaju obezbeđen parking i većina njih je pet friendly, pa možete povesti i svog ljubimca sa sobom.
Dakle, kada je u pitanju Rtanj smeštaj u potpuosti možete prilagoditi sebi – bilo da su vam potrebne sobe, apartmani, ili čitave kuće, na Rtnju ćete pronaći ono što tražite.

Rtanj smeštaj – uz Putuj Sigurno brzo i lako do rezervacije

Potrudili smo se da vam omogućimo brzu i laku rezervaciju smeštaja na Rtnju. Uz Putuj Sigurno pronađite idealnu lokaciju za smeštaj, kako biste dane na Rtnju mogli maksimalno da iskoristite. Na jednostavan način odaberite kapacitete i ostale pojedinosti smeštaja, i pripremite se da istražite ovu autentičnu planinu!