Fruška Gora smeštaj - apartmani, vikendice i brvnare

Fruška Gora smeštaj – Planinarenje po Vojvodini, uživanje u pogledu na Dunav i degustacija najfinijih karlovačkih vina – Putuj Sigurno vam nudi najbolja rešenja za smeštaj na Fruškoj Gori uz koji ćete doživeti ovu planinu na pravi način i stvoriti uspomene koje se ne zaboravljaju!

Oslonite se na Putuj Sigurno i rezervišite neki od omiljenih kutaka za smeštaj kao što su apartmani, privatne vikendice ili romantične brvnare.

Destinacije - Fruška Gora

Pretraga

Destinacija

  • Fruška Gora

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Viline vode

Malo mesto u srcu prirode!   Naša priča je počela 2013. godine kada smo se u kratkoj šetnji jednostavno zaljubili…

Planinska kuća „Zvuk tišine“

Planinska kuća iz klase GOLIJA, veličine je 93m2 i poseduje dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo sa kadom, hodnik…

KONTAKTIRAJTE
12000 10000

Vila Davidović

Za sve vas koji boravak u prirodi smatrate privilegijim osmislili smo idealno mesto otvoreno za posetioce od početka proleća do…

Kamp-Us Fruška Gora

Kamp-us se nalazi u samom srcu Fruške gore u blizini Vrdnika. Kamp raspolaže sa pet vikinških šatora za dve osobe…

Vila Impresija – kuća sa bazenom

Kuća sa bazenom na prelepom vidikovcu u srcu Fruške gore. Kuća je opremljena sa svim neophodnim za život i uživanje:…

KONTAKTIRAJTE
250€/najam objekta

Vila Gorocvet

Vila Gorocvet Fruška Gora nalazi se u Sremskoj Kamenici, a nudi smeštaj sa privatnim bazenom, pogledom na bazen i popločanim…

KONTAKTIRAJTE
100€/najam objekta

Prednosti dobrog smeštaja na Fruškoj Gori

Fruškogorska planina je najveća u Vojvodini i predstavlja jedan od najlepših Nacionalnih parkova naše zemlje. Ova prirodna oaza je idealna za beg od gradske svakodnevice.  Na Fruškoj Gori pronaći ćete veliki broj izletišta, kulturno-istorijskih atrakcija i uređenih zona za razonodu i uživanje u prirodi.

Kada je u pitanju smeštaj Fruška Gora se može pohvaliti bogatom ponudom pansiona, apartmana, vikednica i rustičnih brvnara u kojima se mogu smestiti putnici najrazličitijih prohteva.

Apartmani Fruška Gora

Ukoliko ste ljubitelj relaksirajućih odmora u udobnom smeštaju u kojem svi brinu o vašim potrebama, apartmani na Fruškoj Gori su pravi izbor za vas! 

Putuj Sigurno vam nudi mogućnost za rezervaciju smeštaja na idealnim lokacijama, okruženim blagodetima modernog ali i rustičnog boravka na ovoj planini!

Kada je u pitanju raznovrsna turistička ponuda planine kao što je Fruška Gora apartmani nude jedinstvenu priliku da okusite deo svega, od prirode do gastronomske ponude – i to sve iz udobnosti svog apartmana ili sobe.

Vikendice Fruska Gora – privatni smeštaj po merilima prirode

Provedite odmor na padinama Fruške Gore, u vikendici koja će ispuniti sve vaše zahteve udobnosti i rustičnog smeštaja koji ne narušava lepotu okolne prirode. Prepustiti se miru i uživanju na boemskom mestu kao što je Fruška Gora uz vikendicu sa placem i prilikom da na trenutak zaboravite na brige oko posla i drugih obaveza.

Brvnare Fruška Gora – romantični smeštaj u Nacionalnom parku

Brvnare na Fruškoj Gori namenjene su probirljivim gostima koji vole da uživaju u osami, okruženi prirodom. Čim uđete u brvnaru, osetićete ugodan miris drveta koji će vas u momentu relaksirati i ušuškati.

Uz Putuj Sigurno dobijate priliku da rezervišete moderno opremljene brvnare na Fruškoj Gori, na mirnom i tihom mestu unutar Nacionalnog Parka, okružene vinogradima. Ovakvi, drveni apartmani pružaju utočište za do pet osoba, ali je uživanje najlepše kada se podeli udvoje.

Obezbedite intimni odmor na Fruškoj Gori, u udobnoj brvnari iz Putuj Sigurno ponude. Uživajte na korak do jezera, hajking staza, vinarija, manastira i vidikovaca – ali se uveče vratite svom rustičnom smeštaju.

Odmor u banji Vrdnik nadomak vojvođanske planine 

Na Fruškoj Gori nalazi se i banja Vrdnik, poznato lečilište Vojvodine. Ovde ćete pronaći lekovite termalne vode, sa prosečnom temeperaturom oko 32 stepena, koje su posebno pogodne za srčana i reumatska oboljenja.

Čak i za potpuno zdrave ljude ova banja ima lekovito dejstvo, jer čist vazduh, predivna priroda, i miran kutak izolovan od gradske vreve nemaju cenu. 

Fruška Gora smeštaj – rezervacije uz Putuj Sigurno

Smeštaj na Fruškoj Gori prava je “poslastica” za izletnike i ljubitelje netaknute prirode. Putuj Sigurno vas poziva da osetite mirise jedne od najlepših planina u Evropi i odsednete na korak do slavnih manastira, vinarija i izletišta!

Odvojte vreme da upoznate čuvare srpske istorije i tradicije, da uživate u neponovljivim zalascima nad Dunavom, dok na tremu ili terasi ispijate čašu Bermeta ili nekog čuvenog fruškogorskog vina. 

Odaberite idealni smeštaj na Fruškoj Gori i oslonite se na Putuj Sigurno za brzu i sigurnu rezervaciju!