Fruška Gora smeštaj - apartmani, vikendice i brvnare

Fruška Gora smeštaj – Planinarenje po Vojvodini, uživanje u pogledu na Dunav i degustacija najfinijih karlovačkih vina – Putuj Sigurno vam nudi najbolja rešenja za smeštaj na Fruškoj Gori uz koji ćete doživeti ovu planinu na pravi način i stvoriti uspomene koje se ne zaboravljaju!

Oslonite se na Putuj Sigurno i rezervišite neki od omiljenih kutaka za smeštaj kao što su apartmani, privatne vikendice ili romantične brvnare.

Destinacije - Fruška Gora

Pretraga

Destinacija

  • Fruška Gora

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Kamp-Us Fruška Gora

Kamp-us se nalazi u samom srcu Fruške gore u blizini Vrdnika.   Kamp raspolaže sa pet vikinških šatora za dve…

Vila MP

Vila MP na Banstolu (naselje Brdež do) je nova, moderna vikendica, udaljena 20 km od Novog Sada, oko 60 km…

KONTAKTIRAJTE
Cena na upit

Sunčana Strana Fruška Gora

Sunčana Strana Fruška Gora je veliko imanje na obroncima ove planine, udaljeno svega 20 minuta od Novog Sada i 50…

KONTAKTIRAJTE
6000 na upit
PET FRIENDLY

Prednosti dobrog smeštaja na Fruškoj Gori

Fruškogorska planina je najveća u Vojvodini i predstavlja jedan od najlepših Nacionalnih parkova naše zemlje. Ova prirodna oaza je idealna za beg od gradske svakodnevice.  Na Fruškoj Gori pronaći ćete veliki broj izletišta, kulturno-istorijskih atrakcija i uređenih zona za razonodu i uživanje u prirodi.

Kada je u pitanju smeštaj Fruška Gora se može pohvaliti bogatom ponudom pansiona, apartmana, vikednica i rustičnih brvnara u kojima se mogu smestiti putnici najrazličitijih prohteva.

Apartmani Fruška Gora

Ukoliko ste ljubitelj relaksirajućih odmora u udobnom smeštaju u kojem svi brinu o vašim potrebama, apartmani na Fruškoj Gori su pravi izbor za vas! 

Putuj Sigurno vam nudi mogućnost za rezervaciju smeštaja na idealnim lokacijama, okruženim blagodetima modernog ali i rustičnog boravka na ovoj planini!

Kada je u pitanju raznovrsna turistička ponuda planine kao što je Fruška Gora apartmani nude jedinstvenu priliku da okusite deo svega, od prirode do gastronomske ponude – i to sve iz udobnosti svog apartmana ili sobe.

Vikendice Fruska Gora – privatni smeštaj po merilima prirode

Provedite odmor na padinama Fruške Gore, u vikendici koja će ispuniti sve vaše zahteve udobnosti i rustičnog smeštaja koji ne narušava lepotu okolne prirode. Prepustiti se miru i uživanju na boemskom mestu kao što je Fruška Gora uz vikendicu sa placem i prilikom da na trenutak zaboravite na brige oko posla i drugih obaveza.

Brvnare Fruška Gora – romantični smeštaj u Nacionalnom parku

Brvnare na Fruškoj Gori namenjene su probirljivim gostima koji vole da uživaju u osami, okruženi prirodom. Čim uđete u brvnaru, osetićete ugodan miris drveta koji će vas u momentu relaksirati i ušuškati.

Uz Putuj Sigurno dobijate priliku da rezervišete moderno opremljene brvnare na Fruškoj Gori, na mirnom i tihom mestu unutar Nacionalnog Parka, okružene vinogradima. Ovakvi, drveni apartmani pružaju utočište za do pet osoba, ali je uživanje najlepše kada se podeli udvoje.

Obezbedite intimni odmor na Fruškoj Gori, u udobnoj brvnari iz Putuj Sigurno ponude. Uživajte na korak do jezera, hajking staza, vinarija, manastira i vidikovaca – ali se uveče vratite svom rustičnom smeštaju.

Odmor u banji Vrdnik nadomak vojvođanske planine 

Na Fruškoj Gori nalazi se i banja Vrdnik, poznato lečilište Vojvodine. Ovde ćete pronaći lekovite termalne vode, sa prosečnom temeperaturom oko 32 stepena, koje su posebno pogodne za srčana i reumatska oboljenja.

Čak i za potpuno zdrave ljude ova banja ima lekovito dejstvo, jer čist vazduh, predivna priroda, i miran kutak izolovan od gradske vreve nemaju cenu. 

Fruška Gora smeštaj – rezervacije uz Putuj Sigurno

Smeštaj na Fruškoj Gori prava je “poslastica” za izletnike i ljubitelje netaknute prirode. Putuj Sigurno vas poziva da osetite mirise jedne od najlepših planina u Evropi i odsednete na korak do slavnih manastira, vinarija i izletišta!

Odvojte vreme da upoznate čuvare srpske istorije i tradicije, da uživate u neponovljivim zalascima nad Dunavom, dok na tremu ili terasi ispijate čašu Bermeta ili nekog čuvenog fruškogorskog vina. 

Odaberite idealni smeštaj na Fruškoj Gori i oslonite se na Putuj Sigurno za brzu i sigurnu rezervaciju!