Jezera u Srbiji

Kada temperatura u letnjim mesecima poraste, ljubitelji prirode rashlađenje ne traže na bazenima, već na obližnjim rekama i jezerima.

Toplo vreme u kombinaciji sa izvanrednom prirodom, čini odmor na jezeru pravim osveženjem u vrelim, letnjim danima i pruža mogućnost za posetu raznim atrakcijama u okolini.

Putuj Sigurno je za vas izdvojio najlepša jezera u Srbiji i sa detaljnim informacijama o udaljenosti i vrstama smeštaja koje preko nas možete rezervisati.

Pretraga

Destinacija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Putuj Sigurno

Ovo je primer smeštaja na PutujSigurno. Hvala jer ste deo naše zajednice putnika. Hvala jer nam ukazujete poverenje.

KONTAKTIRAJTE
55EUR/sniženo 102EUR/redovna cena
VAUČER

Vila Milord

Vila Milord raspolaže s ukupno 30 ležaja raspoređenih u 11 dvokrevetnih soba, dva apartmana i dva poluapartmana. Svaka od naših smeštajnih…

Vila Mimi – Vlasinsko jezero

Izdajemo APARTMANE za 2 - 4 osobe sa pogledom na jezero i bazenom. Provedite odmor na 1300m nadmorskoj visini, udahnite…

KONTAKTIRAJTE
10€/noćenje

Dobar smeštaj kao inspiracija za odabir destinacije

Ukoliko vam je mesto gde odsedate jednako bitno kao i sama destinacija – uživaćete u ponudi koju je za vas pripremio Putuj Sigurno! Pronađite sve informacije o smeštaju koji imaju jezera Srbije, i rezervišite pogodan apartmanski, privatni smeštaj – sve na jednom mestu!

Što zbog lepote, istorije i izuzetnog geografskog položaja, turisti obožavaju da vikend ili letnji odmor provedu uživajući na Srebrnom, Zlatarskom, Borskom, Zaovinskom ili Zavojskom jezeru, ali se kao popularne vodene destinacije izdvajaju i Palić, Perućac i dr. 

Zahvaljujući velikom broju apartmana, sportskih terena, akva-parkova, bazena i drugog sadržaja, jezera u Srbiji postaju sve popularnija, a njihova brojnost i blizina većim gradovima učinila ih je idealnim destinacijama za kratki beg od vrućine i gradske vreve.

Rezervišite savršen smeštaj na jezeru uz Putuj Sigurno

Kada su u pitanju jezera u Srbiji smeštaj se može pronaći tik uz uređenu plažu, na šetalištu ili zavučen u gusto zelenilo šume. Ovakav smeštaj posebno će pogodovati onima koji traže miran odmor, bez previše ljudi.

Bilo koju destinaciju da odaberete, nećete pogrešiti, a Putuj Sigurno će vam omogućiti i prijatan smeštaj na nekom od najlepših srpskih jezera!