Sjenica putovanje

Sjenica hotel – aranžmani za Sjenica putovanje: Sjenica je gradsko naselje u Srbiji u Zlatiborskom okrugu. Grad Sjenica se razvio iz srednjovekovnog trga i karavanske stanice Senica na Drinskom putu. Sjenica se graniči sa šest opština i to Ivanjicom, Pijepoljem, Novom Varoši, Tutinom, Novim Pazarom i Bijelom Poljem koji se nalazi u Crnoj Gori, te ukoliko se uputite u bilo koju od navedenih destinacija, možete obići i Sjenicu i njene znamenitosti.

Ukoliko želite da posetite gradsko naselje Sjenica putovanje možete pronaći u okviru ponuđenih  aranžmana na našem sajtu koji uključuju posetu i ovom gradu. Aranžmani za Sjenicu tradicionalno povlače veliko interesovanje, prvenstveno zbog blizine i pristupačnosti destinacije.

Sjenica hotel i apartman – smeštaj u Sjenici

Kada je u pitanju Sjenica hotel je jedan tip smeštaja za koji se možete odlučiti ukoliko se uputite u Sjenicu. Hoteli su veoma dobro i pristojno opremljeni, te je hotelska usluga na odličnom nivou zagarantovana. Aranžmani za Sjenicu imaju u ponudi i brojne vile u kojima se možete opredeliti ili za apartman ili za sobu, u zavisnosti šta odgovara vašim potrebama i zahtevima.

Po čemu je Sjenica poznata i zašto je obići?

Kako se Sjenica u Evropi poznata kao veoma hladan kraj, u zimskim danima se ubraja u najhladnija mesta Evrope, pa se savetuje obilazak grada u letnjem periodu ili na proleće. Sam kompleks sjeničko-pešterske visoravni je pretežno planinskog karaktera, te je Sjenica idealna destinacija za ljude koje interesuje planinarenje.

U Sjenici se nalazi jedina carska džamija u Srbiji. Zadužbina sultanije Pertevnihal Valide koja je podignuta 1870. godine danas predstavlja spomenik kulture pod zaštitom države.

Ukoliko vas zanima religija, Sjenicu krasi manastir Kumanica koji se nalazi u selu Vrbnica u dolini reke Lim. Ovaj manastir je posvećen Svetom arhistratigu Gavrilu, i važi za srpski Ostrog zbog verovanja da ima isceliteljske moći.

Pretraga

Destinacija

  • Sjenica

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Hotel Borovi

Hotel Borovi se nalaze se na obodu grada između guste borove šume i reke Jablanice. Nalazi se na nadmorskoj visini…

KONTAKTIRAJTE
40€/noćenje sa doručkom za dve osobe 4.000,00 din/noćenje sa doručkom za dve osobe

Etno domaćinstvo Jovanović

Objekat Etno domaćinstvo Jovanović nalazi se u selu Krstac, na 6km od opštine Sjenica, 2km od kampa „Markova ravan“, 9km…

KONTAKTIRAJTE
10€/po osobi

Drveni raj Uvac

Smeštajni objekat Drveni raj Uvac nalazi se u pravom planinskom ambijentu sela Družiniće.Sjenica je udaljena 9 km.Apartman je sagradjen od…

KONTAKTIRAJTE
40€/apartman

Hotel Lane

Hotel Lane se nalazi u samom centru grada. Odlikuju ga prijatna atmosfera i udobnost ambijenta Hotel Lane je kategorizovan i…

KONTAKTIRAJTE
35€/noćenje sa dor.