Zlatibor smeštaj - apartmani, brvnare i vikendice

Zlatibor smeštaj – rezervišite uz Putuj Sigurno smeštaj na jednoj od najposećenjih planina u Srbiji! Odsednite u nekim od najtraženijih i najlepših apartmana, vikendica ili brvnara i budite u epicentru svih dešavanja na Zlatiboru i okolini.

Dobrim izborom smeštaja na vreme, imate priliku da vam na dohvat ruke budu sve znamenitosti i atrakcije koje će upotpuniti odmor, a da pri tome i cena bude po vašoj meri! 

Oslonite se na Putuj Sigurno za najugodnije odsedanje na Zlatiboru!

Pretraga

Destinacija

  • Zlatibor

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Time Out apartmani Zlatibor

Objekat Time Out apartmani nudi pogled na planinu, besplatan WiFi i besplatan privatni parking na Zlatiboru. Sve smeštajne jedinice imaju…

Putuj Sigurno

Ovo je primer smeštaja na PutujSigurno. Hvala jer ste deo naše zajednice putnika. Hvala jer nam ukazujete poverenje.

KONTAKTIRAJTE
55EUR/sniženo 102EUR/redovna cena
VAUČER

Klub Satelit Zlatibor

Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik…

Apartmani Zlatiborski mir

Apartmani Zlatiborski Mir se nalaze u naselju Obudojevica, mirnom i zelenom okruženju u neposrednoj blizini centra, autobuske stanice, pijace, supermarketa…

Apartmani MM Zlatibor

Objekat Apartmani M&M Zlatibor nalazi se na Zlatiboru i nudi besplatan WiFi, besplatan privatni parking i pogled na planinu. Apartman…

Prednosti dobrog smeštaja na Zlatiboru

Zlatibor je jedna od većih planina koje dominiraju zapadnim delom Srbije, sa velikim izborom smeštajnih objekata u podnožju i na šumovitim obroncima.

Kada je u pitanju posećena planina kao što je Zlatibor smeštaj je jedan od glavnih faktora koji će predodrediti način na koji ćete upoznati planinu, kako ćete se kretati od mesta do mesta ili iskoristiti sve prednosti svežeg vazduha. 

Zato je idealno da pronađete lokaciju koja je dovoljno izmeštena od gužve, ali i kojoj je centar blizu kako bi vam restorani, prodavnice i sve ostale usluge bile na dohvat ruke. Primera radi, apartman nedaleko od predivne šume ili prirodnog pejzaža, a dovoljno blizu urbanom delu planine predstavlja sjajnu meru za rasterećen odmor.

Zlatibor je bogat rekama, planinskim jezerima, veličanstvenim prizorima prirode sa brojnim turističkim i smeštajnim kompleksima karakterističnim po uređenim stazama, restoranima i atrakcijama za decu i odrasle, pa tako nema sumnje da ćete naći upravo ono što tražite!

Apartmani Zlatibor  – udobna kompleks naselja u službi posetilaca

Apartmani na Zlatiboru poznati su po svojoj lepoti, fantastičnoj usluzi i celogodišnjem interesovanju turista. Može se reći da upravo apartmani Zlatibor čine biserom planinskog turizma, i svrstavaju ga rame uz rame sa visoko rangiranim planinskim destinacijama u svetu!

Kada je u pitanju planina kao Zlatibor apartmani se obično dele po naseljima koja su izgrađena širom planine. Mnoga su na manje od kilometra od samog centra upravne oblasti, odlikuju ih uređene i uvek održavane površine, a velki broj apartmana na Zlatiboru ima i privatni parking.

Prednost apartmana na Zlatiboru je ta što su smešteni na idealnim lokacijama, na par minuta lagane šetnje od brojnih jezera, Kraljevog trga, okruženi zelenilom borova i poseduju sve osobine i imidž luksuznih objekata!

Uz Putuj Sigurno, omogućena vam je prilika da u nekom od ekskluzivnih kompleksa uživate i provedete najlepši planinski odmor, u prekrasnom ambijentu i uživajući u polu ili punom pansionu nacionalne kuhinje koja zadovoljava i najveće gurmane!

Vikendice i brvnare Zlatibor kao idealni rustični smeštaj u divljoj prirodi

Vikendice Zlatibor – savremena turistička ponuda nametnula je potrebu da se u okrviru smeštaja na Zlatiboru izdvoje i posebni oblici kao što su vikendice, duboko u šumi ili kraj nekog od jezera.

Tipovi vikendica koji se mogu naći u ponudi su raznovrsni, a na vama je da procenite da li bi vam više odgovarala vila, ili smeštaj u nešto manjoj kući gde ćete uživati sa svojim najmilijima. 

Ako se uz Putuj Sigurno zaputite na Zlatibor vikendice su vrsta smeštaja koji vam možemo obezbediti, bez mnogo peripetija, poziva ili potvrde smeštaja! Brzina, sigurnost i efikasnost je ono što nas odlikuje, a vama je ta osobina neophodna kako biste na svom odmoru imali udoban smeštaj!

Brvnare Zlatibor su romantični i topli smeštaj na ovoj planini i predstavljaju jedan od omiljenih načina da se zaista upoznate i povežete sa lekovitom prirodom ovih krajeva! Poslednjih godina brvnare na Zlatiboru su postale omiljeni smeštaj, naročito popularan među mladima avanturističkog duha.

Ukoliko biste i vi želeli da se na odmoru opustite u rustičnom okruženju drvene kućice možete se osloniti na Putuj Sigurno koji će vam obezbediti odsedanje u najlepšim brvnarama

Zlatibor smeštaj – rezervišite brzo i lako uz Putuj Sigurno

Rezervišite uz Putuj Sigurno smeštaj na Zlatiboru i uživajte u lekovitoj prirodi poznatoj po obilju kulturnih centara. Šetnje kroz prirodu su ono u čemu turisti najviše uživaju, ali je dobar smeštaj ono čemu se vraćate nakon celodnevne avanture!