Wellness i Spa centri u Srbiji

Spa centri SrbijaUz Putuj Sigurno čekaju vas najbolji Spa centri i Wellness hoteli koje Srbija može da ponudi. Oslonite se na nas i rezervišite smeštaj za najkvalitetniji odmor od posla, grada i obaveza!

Odsednite u nekim od najlepših Spa centara i uživajte u Wellness ponudi naše zemlje. Brza i jednostavna rezervacija smeštaja za pregršt destinacija u Srbiji – opustite se uz Putuj Sigurno!

Pretraga

Destinacija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Hotel Crni Vrh ****

Luksuzni hotel Crni vrh, spoj je modernog stila i tradicije, vrhunskog dizajna i šarmantnog enterijera. Hotel odlikuje funkcionalan i pregledan…

Hotel Divčibare ***

Turistički objekat kategorisan sa tri zvezdice, smešten u centru vazdušne banje, okružen borovom šumom, sa pogledom koji osvaja sva čula.…

Putuj Sigurno

Ovo je primer smeštaja na PutujSigurno. Hvala jer ste deo naše zajednice putnika. Hvala jer nam ukazujete poverenje.

KONTAKTIRAJTE
55EUR/sniženo 102EUR/redovna cena
VAUČER

Vila Milord

Vila Milord raspolaže s ukupno 30 ležaja raspoređenih u 11 dvokrevetnih soba, dva apartmana i dva poluapartmana. Svaka od naših smeštajnih…

Vila Plamenac Divčibare

Vila Plamenac je ugostiteljski objekat koji pruža mogućnost smeštaja na jednoj od najlepših planina zapadne Srbije. Predstavlja jedinstvo modernog i…

Opustite se u najboljim Wellness i Spa centrima

Istinski odmor moguć je samo ako ste spremni da postignete fizičku i psihičku ravnotežu! Zato su Spa centri Srbije najbolja “relax” mesta koja možete odabrati. 

Za odlazak u Spa centar nije bitno je li proleće, leto ili zima, da li ste spremili više dana za odmor ili tek produženi vikend – tradicionalnim metodama relaksacije i uslugom na najvišem nivou, postižete odmor o kakvom maštate.

Zaboravite na umor, stres i obaveze – odaberite neki od naših najcenjenijih Spa programa i pomoću Putuj Sigurno odsednite u poznatim Wellness hotelima na Zlatiboru, Soko Banji, Vrnjačkoj banji ili upoznajte Wellness destinacije u okolini Beograda i Vojvodini.

Oslonite se na Putuj Sigurno za brzu i sigurnu rezervaciju

Oslonite se na Putuj Sigurno i veoma brzo dođite do mesta u nekim od najboljih Spa i Welness centara naše zemlje! Uživajte u saunama, parnom kupatilu, đakuziju, bazenima, tepidarijumima i vrhunskim masažama – Putuj Sigurno je put do odmora kakav zaslužujete i koji vam je potreban!