Beograd putovanje - Otkrijte lepote Beograda

Apartmani Beograd – Beograd putovanje: Beograd je glavni grad Srbije, i prema oceni mnogih posetilaca, najlepši grad u čitavom regionu. Smešten je na ušću reke Save u Dunav, koji se najlepše vidi ukoliko se posmatra sa čuvene Beogradske tvrđave na Kalemegdanu. Kada je u pitanju Beograd putovanje predstavlja susret sa najvećim srpskim gradom i prelepim znamenitostima koje su široko poznate i omiljene turistima.

Ukoliko još uvek niste posetili Beograd putovanje bi trebalo da isplanirate što ranije, a na našem portalu možete pogledati i koji sve aranžmani uključuju obilazak ili duži boravak u ovom gradu.

Hoteli i apartmani Beograd

Kada su u pitanju hoteli i apartmani Beograd može da vam pruži bogatu ponudu smeštaja, a na vama je da napravite izbor između poznatih hotela i sjajno opremljenih apartmana koji će vam pružiti maksimalnu udobnost. Hoteli su opremljeni vrlo moderno i sa ukusom, a ono što je njihov najjači adut je gostoljubivost i vrhunska usluga koja vam stoji na raspolaganju.

Hoteli su opremljeni i svim sadržajima koji može biti potreban gostima, pa tako možete uživati i u saunama, bazenima, na masažama i drugim relaksirajućim aktivnostima. Ukoliko su vaš izbor apartmani Beograd vas ni ovaj put neće razočarati, pa ćete naići na izuzetno dobro pozicionirane apartmane koji nude blizinu prodavnica, znamenitosti, šoping centara i svih zanimljivih sadržaja u gradu.

Beograd znamenitosti

Kada posetite Beograd znamenitosti će verovatno biti prve na listi vaših obaveznih obilazaka. Ono što nikako ne bi trebalo da propustite su Knez Mihajlova ulica – najpoznatija pešačka zona u centru grada, kao i Kalemegdan sa Beogradskom tvrđavom, do kojih ćete stići idući iz Knez Mihajlove ulice. Beograđani se naročito ponose Trgom Republike i spomenikom Kneza Mihajla, a na istom mestu možete videti i Narodno pozorište.

Ukoliko se udaljite od strogog centra grada možete posetiti i Hram Svetog Save na Vračaru, a u njegovoj okolini su smeštene i brojne kulturne ustanove. Preporučujemo posetu Muzeju Nikole Tesle koji uživa pažnju turista iz celog sveta, kad god se nađu na prelepom beogradskom Vračaru.

Destinacije - Beograd

Pretraga

Destinacija

  • Beograd

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Central Spa Apartman

Luksuzno opremljen apartman na vrhunskoj lokaciji sa površinom od 90 kvadratnih metara. U sklopu apartmana se nalazi sauna, tursko kupatilo,…

KONTAKTIRAJTE
6.000,00 din 5.000din
LUX

Urban Palace

Cene zakupa od maja do oktobra: Ponedeljak, utorak, sreda i četvrtak - 345€ Petak i nedelja - 400€ Subota -…

KONTAKTIRAJTE
Od 345€/najam
LUX

Vikendica u Beogradu

Vikendica se nalazi na Savskom nasipu u bloku 45 na Novom Beogradu. Raspolaže sa kuhinjom, kupatilom, kaminom, velikim dvorištem i…

M House Belgrade

M House apartmani su potpuno novi apartmani koji se nalaze u centru Beograda, u mirnom kraju. Čuvena boemska četvrt Skadarlija…

KONTAKTIRAJTE
od 35€
LUX

Kuća na reci

Kuća na reci nalazi se u Ostružnici, na 8 km od Ade Ciganlije (Makiškim putem). Kuća ima 3 apartmana, 2…

KONTAKTIRAJTE
Cena po dogovoru

Vila na Savi

Vila se nalazi na reci Savi, samo 6 kilometara od Bloka 45. Nudi komforan smeštaj za 8 osoba. Namenjena je…

KONTAKTIRAJTE
100€/najam objekta