Putovanje u Banju Koviljaču

Banja Koviljača smeštaj – Banja Koviljača hoteli: Banja Koviljača je prirodno lečilište u zapadnoj Srbiji, smešteno u podnožju planine Gučevo, na 6 km od Lozinice i 144 km od Beograda. Mineralne vode Banje Koviljače su poznate od davnina, a o nastanku same banje postoje brojne legende. Putovanje u Banju Koviljaču predstavlja i upoznavanje jednog od najlepših parkova u Srbiji koji se prostire na 40 ha, a ispunjavaju ga šume cera, bukve i graba.

Kada je u pitanju Banja Koviljača aranžmani za ovu destinaciju su izuzetno brojni, a možete ih istražiti već sada na našem sajtu. Putovanje u Banju Koviljaču će vam doneti relaksaciju i odmor u prelepoj prirodi, a kako je Banja Koviljača na proleće najlepša, idealan je trenutak da se zaputite upravo ka ovoj destinaciji.

Banja Koviljača smeštaj

Ukoliko je vaša naredna destinacija Banja Koviljača smeštaj možete pronaći u okviru brojnih apartmanskih kompleksa koji garantuju udobnost i kvalitet boravka, zahvaljujući udobnom nameštaju i modernom sadržaju koji nude. Oni koji preferiraju hotelski nameštaj takođe neće biti razočarani, s obzirom na to da se u centru lečilišta nalazi Royal Spa Banja Koviljača, sa klimatizovanim sobama, internetom, i svim drugim sadržajem koji vam može biti potreban tokom boravka u banji. Kada je u pitanju Banja Koviljača hoteli nisu brojni kao apartmani, ali kompletan smeštajni kapacitet svakako garantuje kvalitetnu uslugu kada je reč o sobama i apartmanima.

Banja Koviljača znamenitosti

Banja Koviljača znamenitosti u svojoj okolini ističe u prvi plan, s obzirom na njihov istorijski značaj. Kada se nađete u ovoj banji, imaćete mogućnost da uživate u čistom vazduhu i dugim šetnjama u prirodi koja je okružuje, kao i da koristite neku od brojnih usliga ovog lečilišta. Posetioci banje ne propuštaju da obiđu i okolna mesta poput sela Tršić – rodnog mesta Vuka Karadžića, koje se nalazi na samo 9 km od Loznice. 4 km dalje se nalazi poznati manastir Tronoša iz XIV veka. Vrlo zanimljiv izlet možete napraviti i u Soko gradu – poslednjem turskom utvrđenju u Srbiji koje datira iz XV veka.

Putovanje u Banju Koviljaču, pored relaksacije i odmora u samoj banji, može doneti i brojne zanimljive izlete u okolinu koja obiluje istorijski značajnim mestima, manastirima i spomenicima. Neizostavan je i izlet na planinu Gučevo koja se izdiže iznad banje, a čiji je najviši vrh Crni vrh, sa nadmorskom visinom od 779 metara.

Pretraga

Destinacija

  • Banja Koviljača

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.