Gold Coast letovanje

Gold Coast letovanje – aranžmani: Gold Coast je obalski grad Australije, odnosno njene države Queensland, a letovanje u Gold Coast sve je popularniji aranžman koji putnici širom sveta rado odaberu.

Sa manje od milion stanovnika, prelepom obalom i mnogim zanimljivim aktivnostima, Gold Coast atrakcije pretvara u sasvim poseban užitak, što pokazuje i cifra od 10.000.000 turista, što je prosečan broj ljudi koji godišnje posete ovaj grad.

Ime ovog grada možemo prevesti i dobiti Zlatna Obala, što dovoljno govori o lepoti ove destinacije. Last minute Gold Coast aranžmani nude putovanje po nešto nižoj ceni, a aranžmane agencija za Gold Coast letovanje možete pronaći na našem sajtu, pa se možda i vi odlučite da naredno leto provedete na ovom prelepom, dalekom putovanju.

Gold Coast smeštaj

Smeštaj u Gold Coast agencije uglavnom nude u vidu hotelskog smeštaja na samoj obali, ali hotela, hostela i motela ima širom grada. Gold Coast hoteli uglavnom su opremljeni bazenima i uređeni izuzetno lepo. Neki od njih čak imaju i svoje teniske i golf terene, ali ovde se mogu naći i nešto skromniji hoteli.

U Gold Coastu mogu se iznajmiti i apartmani, ali to sami morate učiniti, jer agencije obično ne nude ovakve ponude u svojim aranžmanima.

Last minute Gold Coast

Promotivni periodi kao što su last minute Gold Coast i first minute, agencije nude pri samom lansiranju aranžmana, kao i pri završetku mogućnosti rezervacije aranžmana. Preporučujemo da pokušate da iskoristite neki od ovih promotivnih perioda jer ćete isti put platiti po nižoj ceni, ali i ukoliko to ne uspete da uradite – Gold Coast je toliko lep da je u redu počastiti sebe.

Gold Coast plaže

Gold Coast poznat je po ogromnoj, širokoj i dugoj plaži koju krase beli pesak i ulazak u kristalno čisto more. Coolangatta i Currumbin poznate su plaže kao odlične za surfere, pa surferi naročito vole da letuju na ovom mestu.

Gold Coast znamenitosti i atrakcije

Urbana struktura i arhitektura ono su čime se ceo grad odlikuje, a njegova glavna znamenitost i atrakcija upravo su plaže i vodeni parkovi. Sem toga, ovo je pravi, veliki grad pa u svom sklopu ima puno restorana, mesta za šoping i svega što vam omogućava da ga upoznate onako kako ga i lokalci znaju.

Gold Coast atrakcije ovo letovanje pretvaraju u sasvim poseban doživljaj! Ovaj obalski grad nudi pregršt zanimljivih aktivnosti: od luna parkova kakve još niste videli, paraglajdinga do istraživanja okolnih šuma – ovde ćete zaista imati aktivan odmor ukoliko to želite. Ako ne – uvek se možete odlučiti za punjenje baterija na predivnim plažama Gold Coasta, a koji god vaš izbor bude, nema sumnje da ćete ovaj put još dugo prepričavati.

Pretraga

Destinacija

  • Gold Coast

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.