Melburn putovanje

Melburn putovanje – aranžmani: Melburn je australijski grad i prestonica savezne države Viktorija. Drugi je po veličini u Australiji, a smatra se velikim industrijskim i trgovačkim centrom. Smešten je na jugoistoku kontinenta, a njegov najveći prirodni adut je jedan od najvećih zaliva na svetu – Port Phillip Bay. Melburn je i jedan od najkosmopolitskijih gradova na svetu i u njemu su nastanjeni emigranti iz gotovo svih krajeva sveta. Izuzetno je popularna i atraktivna turistička destinacija, topla tokom čitave godine, pa ne čudi što veliki broj posetilaca hrli baš u Melburn. Ukoliko i vi želite da posetite Melburn potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno putovanje u Melburn.

Melburn smeštaj

Ukoliko se opredelite za putovanje u Melburn onda je najbolje da vaš izbor kada je smeštaj u pitanju budu Melburn hoteli, a u ovom gradu možete pronaći pregršt smeštajnih objekata vrhunskog kvaliteta koji na najbolji mogući način mogu da odgovore svim zahtevima turista. Melburn je grad koji je živ 24 sata dnevno i stalno vrvi od turista, pa stoga i ne čudi što su raspoloživi smeštajni kapaciteti vrhunskog kvaliteta.

Melburn znamenitosti

Trg Federacije je jedan od najznačajnijih delova Melburna. Otvoren je 2002. godine i od tada je preko 100 miliona ljudi uživalo u muzičkim i umetničkim događajima koji se ovde često organizuju. Trg je poznat po kafićima, restoranima i prodavnicama, a sam trg je ispunjen brojnim umetničkim delima.

Još jedna bitna atrakcija Melburna jesu i Kraljevske botaničke bašte Viktorija. Ovaj projekat botaničkih bašti postoji od sredine 19. veka i sadrži oko 8.500 različitih biljnih vrsti. Ovo divno, zeleno i cvetno parče Melburna je ispresecano brojnim drvećem, jezerima, travnjacima. Tu se nalazi i australijski istraživački centar za urbanu ekologiju.

Nacionalna galerija kraljice Viktorije datira još iz 1861. godine. Radi se o najposećenijem, najstarijem i najvećem umetničkom muzeju Australije. Galerija se nalazi u blizini Trga Federacije. U ovom muzeju možete uživati u izložbama posvećenim Aboridžinima, umetničkim delima nastalim za vreme perioda kolonizacije Australije.

Melburn aranžmani

Kada su u pitanju Melburn aranžmani u ponudi turističkih agencija koje postoje na našem sajtu može se pronaći veliki broj različitih opcija za putovanje u ovaj drugi po veličini australijski grad, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Svejedno je kada ćete posetiti Melburn, s obzirom na to da je klima u ovom gradu izuzetno pogodna i vreme je toplo tokom čitave godine.

Pretraga

Destinacija

  • Melburn

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.