Putovanje u Sidnej

Sidnej putovanje – aranžmani: Putovanje u Sidnej atraktivna je aktivnost, a ovaj grad sve je popularnija turistička destinacija i među našim putnicima. Glavni grad australijske države Južni Vels ima oko 5 miliona stanovnika pa predstavlja pravu atraktivnu svetsku metropolu. Za Sidnej putovanje mnogi se opredeljuju u turističke, ali i biznis svrhe.

Putovanje u Sidnej obeleženo je obilaženjem plaža i znamenitosti ovog australijskog grada, a Sidnej aranžmani agencija lako se mogu pronaći na našem sajtu, pa se možda i sami odlučite da obiđete ovu popularnu metropolu.

Sindej smeštaj

Smeštaj u Sidneju agencije uglavnom nude u vidu hotelskog. Hoteli u Sidneju vrlo su lepo uređeni, a odlikuju se raznolikošću. Smešteni širom ove metropole, različitog luksuza i broja zvezdica – svako će naći baš onaj hotel po svojoj meri.

Kako ne biste mnogo vremena provodili u prevozu, odnosno na putu do centra grada gde su glavna dešavanja i znamenitosti – savetujemo da odaberete hotel u centru ili što bliže centru grada. U Sidneju postoje i hosteli, moteli, kao i apartmani, ali uglavnom se ne nalaze u ponudi agencija.

Sidnej znamenitosti

Znamenitosti Sidneja svetski su poznate, a ovaj grad predstavlja i kulturnu prestonicu Australije i turistički najistaknutiji australijski grad.

Pre svih, valja pomenuti planetarno poznatu Sidnejsku operu, ujedno jednu od najznačajnijih građevina XX veka na svetskom nivou. Boravkom u Sidneju omogućićete sebi da je obiđete.Takođe, Sidnej je poznat po Harbour mostu koga lokalci često zovu i Coathanger.

Preko 4.000 životinja moći ćete da vidite u zoološkom vrtu Taronga u Sidneju, dok će vas Royal nacionalni park svojim pejzažima ostaviti bez daha! Obiđite i Darling Harbour, kraj grada pun restorana i prodavnica i omiljeno mesto u Sidneju turista iz celog sveta! U Harbouru se nalazi i Sidnejski akvarijum, kao i mnoge druge zanimljive atrakcije, pa preporučujemo da ga obiđete “uzduž i popreko”.

Znamenitosti u Sidneju brojne su, a plaže Sidneja takođe vrlo popularne među turistima, ali i lokalcima koji uživaju da na njima provode vikende, pa posetite i njih. Nema sumnje da ćete ovo putovanje u Sidnej prepričavati mesecima!

Pretraga

Destinacija

  • Sidnej

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.