Minsk putovanje

Minsk putovanje – aranžmani: Prestonica Belorusije obeležena je burnom istorijom, a danas je poznata kao jedan od interesantnijih gradova za obilazak u Evropi. Za gotove sve turiste koji posećuju Minsk znamenitosti ovog grada predstavljaju razlog putovanja, ali ne treba zapostaviti ni lepe parkove i prirodu Belorusije. Ukoliko planirate da posetite Minsk putovanje, smeštaj, i celokupna organizacija su vam dostupni putem naših aranžmana. Pogledajte ponudu i saznajte šta možete obići u ovom gradu.

Minsk putovanje – Grad feniks i njegove čari

Osim što je glavni, Minsk je i najveći grad Republike Belorusije i sedište Zajednice Nezavisnih Država. Ovaj grad je takođe i najznačajniji kulturni i naučni centar u zemlji, a s razlogom mami pažnju mnogih turista.

Zbog svoje burne istorije tokom koje je više puta razaran i obnavljan, postao je poznat kao Grad feniks koji je nakon svega uspeo da zadrži reputaciju izuzetno lepog grada. Prekrasne fontane, aleje i parkovi čine Minsk izuzetno modernim i atraktivnim gradom.

Još jedna stvar zbog koje je Minsk zanimljiv svojim posetiocima jesu i brojne zabave na otvorenom. Naime, u ovom gradu se tokom leta održavaju razni koncerti lokalnih grupa koji često traju do jutarnjih časova, i koje privlače kako turiste, tako i stanovnike ovog grada.

Minsk znamenitosti – istorija, kultura i umetnost

Brojni ratovi ostavili su trag u vidu atrakcija ovog grada, pa tako turisti često posećuju Beloruski ratni muzej i Muzej nacionalne istorije i kulture. Zanimljivi za obilazak su i Muzej narodne arhitekture, kao i etnografski kompleks Dudutki koji se nalaze u okolini Minska.

U kulturnom centru Belorusije se nalaze i Nacionalna opera i Beloruski baletski teatar, što posebno mami ljubitelje umetnosti. Jedna od posebnih atrakcije je i državni cirkus, a oni koji preferiraju posete muzejima će sigurno uživati u Beloruskom muzeju umetnosti, Muzeju prirode i Muzeju folklora.

Minsk putovanje – smeštaj i aranžmani

Ukoliko planirate da posetite Grad feniksa, smeštaj u Minsku koji se nalazi u ponudi će sigurno zadovoljiti vaše kriterijume. Pogledajte ponude celokpune ogranizacije putovanja, koja uključuje prevoz i smeštaj u Minsku, i rezervišite željeni aranžman.

Pretraga

Destinacija

  • Minsk

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.