Bihać putovanje

Bihać hoteli – aranžmani: Bihać je grad u Bosni i Hercegovini i čini upravni centar Unsko-sanskog kantona. Grad se nalazi na reci Una i svako leto privlači veliki broj turista zbog razvnovrsnog letnjeg sadržaja koji nudi. Kada je u pitanju Bihać znamenitosti ima mnogo, jer se sam grad može pohvaliti bogatom istorijom, značajnim spomenicima i veoma bogatim kulturnim životom. Kako je najveća gužva u gradu od juna do septembra jer su to dani raznih festivala, smeštaj u ovom gradu je veoma dobro sređen, pa ne čudi što su hoteli u Bihaću okarakterisani kao hoteli sa izuzetno kvalitetnom uslugom.

Ovaj grad je neretko usputna stanica do neke dalje destinacije, pa ako se odlučite da posetite ovaj grad na reci Una ili vam je prosto potreban smeštaj i odmor na putu do neke druge lokacije, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno putovanje u Bihać već sada.

Bihać šta videti i obići?

U Bihaću je nesumnjivo najživlje leti, u periodu od juna do septembra, jer tada ima najviše dešavanja u samom gradu. Festival scenskih umetnosti “Bihaćko leto” je jedan od najpoznatijih festivala koji privlači mlade umetnika iz države i regiona. Takođe, Bihać je poznat po brojnim muzičkim festivalima koji su posvećeni narodnoj muzici. U ovom gradu u Bosni i Hercegovini održavaju se i auto trke, motorijade i džipijade, pa se shodno tome može reći da je ovaj mali grad na reci Una veoma urban.

Ono što Bihać krije je staro jezgro grada gde se nalaze Kapetanova kula, Turbe, ostaci crkve Svetog Antuna, kao i nezaobilzna i veoma popularna statua devojke sa Une. Ako se zadesite nekada u ovom gradu u BiH, zasigurno ćete imati šta da vidite i obiđete i ne propustite priliku da probate tradicionalnu kuhinju Bosne i Hercegovine koja će na vas ostaviti jak utisak.

Bihać hoteli i apartmani – smeštaj u Bihaću

Smeštaj u Bihaću stavlja na raspolaganje nekoliko opcija: boravak u hotelu, motelu i privatnom smeštaju koji uključuje apartmane i sobe. Hoteli u Bihaću se nalaze na vrlo atraktivnim lokacijama, koje pružaju blizinu svih najvažnijih gradskih znamenitosti. Karakteriše ih kvalitetna usluga, gostoprimstvo, udobnost smeštaja i raznovrsnost kuhinje u kojoj možete probati domaća, ali i jela internacionalne kuhinje.

Ukoliko ste više za motele i apartmane, u Bihaću možete naći smeštaj po volji. I moteli i apartmani takođe nude izuzetno kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Kada su u pitanju aranžmani za Bihać putovanje svakako uključuje i udoban smeštaj koji je obezbeđen u okviru ponude koju izaberete. Putovanje u Bihać predstavlja jedan od najlepših obilazaka u regionu, a brojni aranžmani za ovaj grad čekaju samo na vas.

Pretraga

Destinacija

  • Bihać

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.