Putovanje u Etno selo Stanišići

Etno selo Stanišići putovanje – arnžmani: Etno selo Stanišići se nalazi u Bosni i Hercegovini i predstavlja najveće etno selo na Balkanu. Ono što mami ljude da posete ovo prelepo etno selo je činjenica da ga je napravilo i da ga održava porodica Stanišić, te je atmosfera u selu nadasve prijatna i porodična. Ovo etno selo odmara i oči i dušu, uz cvrkut ptica, žuborenje potoka i rad vodenica. Selo je smešteno u srcu semberske ravnice, na samo tri kilometara od Bijeljine.

Ako želite da se opustite i odmorite daleko od gužve tokom produženog vikenda, onda je Etno selo Stanišići prava destinacija za vas. Nije mnogo bitno da li se odlučite da posetite Etno selo Stanišići na proleće ili jesen, ali se savetuje da izbegavate kišne dane, kako biste mogli da prošetate selom i upoznate se sa svim čarima koje ono pruža. Pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno putovanje u Etno selo Stanišići već sada.

Etno selo Stanišići smeštaj

Aranžmani za Etno selo Stanišići uglavnom podrazumevaju i prevoz i smeštaj, ali ukoliko ste više za putovanje sopstvenim prevozom i ta mogućnost vam je na raspolaganju. Selo Stanišići čini dvadesetak drvenih kuća koje su veoma posebne. Takoše, u selu se nalazi mlekara, vodenica, kovačnica i ambar za žito koji doprinose autentičnosti samog sela. U Etno selu Stanišići možete naći smeštaj u hotelima ili u etno kućama, u zavisnosti od toga šta više preferirate.

Etno selo Stanišići šta videti i obići?

Ovo jedinstveno etno selo je poprilično veliko, pa pored nekoliko restorana, u selu možete koristiti velnes i spa centar kako biste se maksimalno opustili na nekoj od mnogobrojnih masaža ili odmorili pored bazena. Velnes i spa centar u ovom Etno selu je veoma dobro sređen, pa možete koristiti pored bazena i razne vrste sauna, tursko kupatilo, tepidarium i solarijum.

Ako ste pak za nešto aktivniji odmor, Etno selo Stanišići poseduje i sportski centar, pa se možete relaksirati trčanjem u prirodi po odlično uređenim stazama ili se oprobati u tenisu na šljaci. Ono što Etno selo Stanišići izdvaja od drugih etno sela nesumnjivo je veličina i prostranstvo, kao i sama arhitektura, pa ukoliko se odlučite za putovanje u Etno selo Stanišić, sa puta ćete se sigurno vratiti puni utisaka i zasigurno odmorniji nego što ste bili kada ste krenuli.

Pretraga

Destinacija

  • Etno selo Stanišići

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.