Budva letovanje

Budva letovanje – aranžmani: Suvišno je i govoriti koliko je popularno letovanje u Budvi među našim turistima. Budva je grad koji se nalazi u istoimenoj opštini u Crnoj Gori, a ima oko 20,000 stanovnika, dok je leti “krcata” turistima iz celog sveta, a najviše iz regiona.

Letovanje u Budvi najčešće je obeleženo celodnevnim izležavanjem na plaži i celonoćnim provodom u nekom od gradskih klubova. Budvanska rivijera svetski je poznata, a njena najčuvenija plaža je Mogren. Budva je najposećenije crnogorsko letovalište, okružuje je Stari grad, a lako i brzo ćete aranžmane za letovanje u Budvi turističkih agencija pronaći i rezervisati na našem sajtu, te ove godine uživati u Budvanskoj rivijeri.

Budva plaže

Budva se odlikuje velikim brojem, uglavnom šljunkovitih plaža, koje su najčešće izuzetno lepo sređene, sa beach barovima i odličnom atmosferom. Ovo letovalište više se preporučuje kao odličan izbor za letovanje za mlade, ali sigunro će i stariji u njemu uživati.

Plaže u Budvi definitivno će vaše letovanje u Budvi pretvoriti u najlepše iskustvo, a evo koje su najbolje i morate ih posetiti: Ploče, Kamenovo, Jaz, Mogren, Bečići (koji predstavljuju i letovalište), Royal, ali i mnoge druge plaže koje garantuju savršeno, letnje uživanje, ali i beskrajnu zabavu na suncu.

Budva smeštaj

Letovanje u Budvi i kupanje u Jadranskom moru svakako ćete danima prepričavati, bez obzira na to da li se odlučite za boravak u apartmanima ili u hotelima u Budvi.

Budva hoteli

Turističke agencije uglavnom nude hotelske smeštaje, a njihova prednost je definitivno ta što o raspremanju sobe, kao ni pripremi hrane na letovanju nećete morati da brinete. Budva hoteli odlikuju se najrazličitijim karakteristikama, lokacijama, kao i rasponom zvezdica.

Budva apartmani

Budva apartmani ređe se nalaze u ponudi agencija, a i oni se odlikuju najrazličitijim atributima – od veličine do lokacije. Čest su izbor porodica sa decom kojima treba vise prostora od hotelske sobe, kao i mladih koji u Budvi planiraju da vode nešto burniji život. Iako ređe, i turističke agencije u ponudi imaju smeštaj u apartmanima u Budvi, te ih i u njihovim aranžmanima možete rezervisati.

Budva znamenitosti

Letovanje u Budvi, nakon pronalaska idealne plaže u Budvi, kao i Budva smeštaja, definitivno podrazumeva i obilazak znamenitosti u Budvi. Iako je Budva čuvenija po odličnim restoranima, barovima i klubovima – u njoj definitivno ima i atrakcija koje treba obići.

Stari grad u Budvi predstavlja staru, gradsku tvrđavu čije zidine fasciniraju turiste iz celog sveta. Ceo ovaj, stari deo Budve pun je zanimljivih znamenitosti, kućica i pejzaža koje definitivno na letovanju u Budvi morate obići!

Pretraga

Destinacija

  • Budva

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.